Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Kensington N17-met sleutel

187622
Kensington N17-met sleutel | K64440WWKensington N17-met sleutel | K64440WWKensington N17-met sleutel | K64440WW
Beoordeling
Artikelnummer187622
FabrikantcodeK64440WW
EAN code0085896644408
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 59,00

€ 48,76 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Stevig slothoofd
Dit slothoofd is ontworpen voor Dell-laptops en -apparaten met een niet-standaard slotuitsparing en voldoet aan de toonaangevende testnormen van Kensington op het gebied van forceerweerstand, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Unieke slotbevestiging
De uitklapbare zijde haakt zich aan de binnenkant van de niet-standaard slotuitsparing waardoor een sterke verbinding ontstaat tussen de behuizing van het apparaat en het slot om pogingen tot diefstal af te wenden.

Sleutelsysteem van 5 mm
Dit exclusieve sleutelsysteem, een belangrijke pijler van de toonaangevende vergrendelingsoplossingen van Kensington, is te vinden bij alle nieuwste sloten van Kensington. Kensington's ongeëvenaarde beheeropties op maat bieden flexibiliteit en onze gepatenteerde Hidden Pin-technologie biedt absolute gemoedsrust. IT-beheerders hebben nu één sleutelsysteem dat wordt gebruikt binnen de gehele organisatie.

Koolstofstalen kabel
De met koolstof versterkte staalkabel omhuld met een plastic beschermlaag biedt hetzelfde beveiligingsniveau tegen doorsnijden en diefstal als dikkere kabels en biedt een betere mobiliteit dankzij de lengte van ruim 180 cm.

Draaiende en roterende kabel
Het speciale scharnier zorgt voor een groot bewegingsbereik, zodat de sleutel eenvoudig vanuit alle verschillende hoeken kan worden gebruikt.

Gecontroleerd en getest
Vervaardigd op basis van de strenge specificaties van Kensington en normen van derden voor torsie/trekkracht, vreemde voorwerpen, levensduur van het slot, corrosie, sleutelsterkte en andere omgevingsomstandigheden.

Producteigenschappen Kensington N17-met sleutel

Kenmerken

Materiaal
Koolstofstaal

Design

Kleur
Zwart/Zilver

Kenmerken

Lengte kabel
1.83 m
Diameter kabel
5 mm
Slot Type
Sleutelslot

Gerelateerde artikelgroepen Kensington N17-met sleutel

Laptops
Klik hier voor Laptops
 
Laptoptassen
Klik hier voor Laptoptassen
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.