Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Kensington NanoSaver Keyed Laptop Lock

187623
Kensington NanoSaver Keyed Laptop Lock | K64444WWKensington NanoSaver Keyed Laptop Lock | K64444WWKensington NanoSaver Keyed Laptop Lock | K64444WW
Beoordeling
Artikelnummer187623
FabrikantcodeK64444WW
EAN code0085896644446
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
Levertijd4-7 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 59,00

€ 48,76 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Stevig slothoofd van 10 mm met Cleat Locking-technologie
Het slothoofd van 10 mm met Cleat Locking-technologie biedt een compromisloze beveiliging van ultradunne laptops die zijn gebouwd met de Kensington Nano Security Slot, en een vertrouwde beveiliging die alleen Kensington kan leveren.

Sleutelsysteem van 5 mm
Biedt een flexibele compatibiliteit met alle 5 mm-sleutelsystemen van Kensington, waaronder MicroSaver 2.0- en ClickSafe 2.0-sloten, zodat u Kensingtons op maat gemaakte sleutels kunt gebruiken voor de hele organisatie. Ondersteund door Kensingtons bewezen Hidden PinTM-technologie tegen ontgrendeling, biedt de NanoSaver beveiliging met flexibiliteit.

Koolstofstalen kabel
De met koolstof versterkte staalkabel omhuld met een plastic beschermlaag biedt hetzelfde beveiligingsniveau tegen doorsnijden en diefstal als dikkere kabels en biedt een betere mobiliteit dankzij de lengte van ruim 180 cm.

Draaiende en roterende kabel
De volledig draaiende kabel zorgt voor een grote bewegingsvrijheid, waardoor lastige hoeken worden geëlimineerd en u heel eenvoudig uw sleutel kunt gebruiken.

Gecontroleerd en getest
Vervaardigd op basis van de strenge specificaties van Kensington en de hoogste industriestandaarden voor torsie/trekkracht, vreemde voorwerpen, levensduur van het slot, corrosie, sleutelsterkte en andere omgevingsomstandigheden

Reviews Kensington NanoSaver Keyed Laptop Lock

Producteigenschappen Kensington NanoSaver Keyed Laptop Lock

Kenmerken

Materiaal
Koolstofstaal

Design

Kleur
Zwart, Roestvrijstaal

Kenmerken

Lengte kabel
1.80 m
Diameter kabel
5 mm
Slot Type
Sleutelslot

Gerelateerde artikelgroepen Kensington NanoSaver Keyed Laptop Lock

Laptops
Klik hier voor Laptops
 
Laptoptassen
Klik hier voor Laptoptassen
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.