Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Toshiba S300 Surveillance Hard Driv

188481
Toshiba S300 Surveillance Hard Driv | HDWT31AUZSVA
Beoordeling
Artikelnummer188481
FabrikantcodeHDWT31AUZSVA
EAN code4547808810722
Fabrieksgarantie36 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd1-2 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 264,00

€ 218,18 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Toshiba's 3,5-inch S300 Surveillance Hard Drive is ontworpen en getest voor 24/7 betrouwbare bewaking, gebouwd voor snelheid, capaciteit en langer behoud van content. Leg elk beeld van 64 videocamera's in hoge resolutie vast en analyseer het met de S300. Opslagruimte is belangrijk om videobewijs continu vast te leggen gedurende een langere periode. Met 10 TB beschikt u over de capaciteit om de gebeurtenissen zonder vertraging op te nemen en af te spelen in hoge resolutie en met objectidentificatie en gezichtsherkenning.

Bedoeld voor:
•Surveillance Digital Video Recorders (sDVR)
•Surveillance Network Video Recorders (sNVR)
•Hybrid sDVR (analoog en IP)
•RAID-opslagarrays voor bewaking




Leg elk beeld vast, analyseer elk detail
Bij de analyse van beveiligingsopnames mag geen enkel beeld ontbreken. Alleen als uw opslag optimale prestaties levert, kunt u snelle bewegingen detecteren, de kleinste details vastleggen en gezichtsherkenning uitvoeren. De S300 is ontworpen om aan uw specialistische eisen te voldoen en is gebouwd voor 24/7 betrouwbaarheid en hoge prestaties, zodat u nooit meer iets hoeft te missen.

Ontworpen en getest voor compatabiliteit
De S300 is ontworpen en getest om 64 camera's met een hoge resolutie te ondersteunen en maakt flexibele schaalbaarheid van uw beveiligingscamerasystemen mogelijk. De compatibiliteit met DVR, NVR, videoservers en videobeheersystemen zorgt voor permanente beveiliging die nooit slaapt, zodat u dat wel kunt doen.



Geintegreerde RV-Sensoren
Gewone harde schijven zonder RV-sensoren kunnen de prestaties van een multi-bay-systeem beïnvloeden door het ontstaan van 'domino'-vibratie. De S300 zorgt voor hoge betrouwbaarheid door de gevolgen van trillingen te minimaliseren met geavanceerde controle- en detectietechnologie. Meerdere sensoren detecteren de geringste schokken en ingebouwde RV-sensoren compenseren ook rotatievibratie om de mogelijkheid van 'domino'-vibratie in multi-bay-bewakingssystemen te elimineren.

Hoge duurzaamheid en betrouwbaarheid
De duurzame en krachtige componenten van de S300 zijn bestand tegen extreme omstandigheden en verhogen de betrouwbaarheid. Omgevingen met een hoge temperatuur activeren een optimale zoeksnelheid om een lager energieverbruik te ondersteunen en de geluids- en trillingsemissies automatisch te verminderen. Tot één miljoen uur MTTF (gemiddeld storingsinterval) en een werkbelastingsclassificatie van 180 TB per jaar zorgen voor gemoedsrust bij het gebruik van bewakingscamerasystemen.

Producteigenschappen Toshiba S300 Surveillance Hard Driv

Kenmerken

Capaciteit
10000 GB
Harddisk formaat
3.5 "
Cache geheugen
256 MB
Rotatiesnelheid
7200 rpm
HDD interface overdrachtsnelheid
6 Gbit/s
Schokbestendigheid
70 G

Processor

Component voor
Bewakingssysteem

Gerelateerde artikelgroepen Toshiba S300 Surveillance Hard Driv

Harddisk behuizingen
Klik hier voor Harddisk behuizingen
 
IDE / SATA / SAS / M.2 Controllers
Klik hier voor IDE / SATA / SAS / M.2 Controllers
 
Harddisk Accessoires
Klik hier voor Harddisk Accessoires
SATA datakabels
Klik hier voor SATA datakabels
 
Harddisk Docks Extern
Klik hier voor Harddisk Docks Extern
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.