Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Toshiba 32GB SDHC-kaart FlashAir

188551
Beoordeling
Artikelnummer188551
FabrikantcodeTHN-NW04W0320E6
EAN code4047999410911
Fabrieksgarantie60 maanden
Verzendkostenvanaf € 2,95
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
SD-kaarten wisselen tussen apparaten? Dat is verleden tijd. De innovatieve Toshiba FlashAir SD-kaarten hebben ingebouwde WiFi om gemakkelijker dan ooit gegevens over te zetten naar uw werkstation, tablet of smartphone. Bespaar tijd bij een fotosessie, deel uw foto's of video's direct met vrienden en geniet van het gemak van de toonaangevende technologie van Toshiba. De vierde generatie FlashAir biedt nog meer flexibiliteit met de ingebouwde 'Eyefi Connected'-functie die het automatisch uitschakelen van een camera voorkomt wanneer draadloos verbinding wordt gemaakt met FlashAir.

WIFI direct op de kaart
De FlashAir SD-kaarten zijn bedoeld voor video- en fotoliefhebbers die gebruik willen maken van de nieuwste technologie. U kunt op deze kaarten niet alleen gegevens opslaan, maar ze hebben ook een ingebouwde WiFi-antenne. Dankzij deze functie kunt u video's en foto's bekijken en uitwisselen met andere apparaten zonder de kaart te verwijderen. Er is ook een ingebouwde 'Eyefi Connected'-functie die het automatisch uitschakelen van een camera voorkomt wanneer draadloos verbinding wordt gemaakt met FlashAir.

Producteigenschappen Toshiba 32GB SDHC-kaart FlashAir

Kenmerken

Capaciteit
32 GB
Leessnelheid
90 MB/s
Schrijfsnelheid
70 MB/s
Waterbestendig

Geheugen

Soort flashgeheugen
SDHC
Flash memory klasse
Klasse 10
Intern geheugentype
UHS-I
UHS-snelheidsklasse
Class 3 (U3)

Fysieke eigenschappen

Incl. kaartlezer

Gerelateerde artikelgroepen Toshiba 32GB SDHC-kaart FlashAir

Flashcard Reader/Writer
Klik hier voor Flashcard Reader/Writer
 
MicroSD: Micro Secure Digital
Klik hier voor MicroSD: Micro Secure Digital
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.