Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Gaming Desk Arozzi Arena Blauw

189708
Beoordeling
Artikelnummer189708
FabrikantcodeARENA-BLUE
EAN code0769498677629
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd6-9 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 354,00

€ 292,56 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Hoogste klasse
De Arena is beoordeeld als een van de beste gaming-bureaus op de markt, zoals Onze Zweedse ontwerpers hebben het gemaakt om uw gaming- en computerervaring met bruikbare functies, stevige, duurzame materialen en eenvoudige esthetiek te optimaliseren.

Kenmerken

Muismat met volledige oppervlakte
Muismat is waterbestendig en wasbaar in de machine
Groot oppervlak op 160x82cm / 5'3 "x2'8.25"
3 Uitsparingen voor kabelbeheer en monitorbevestiging
Kabelbeheermand past stevig onder het bureau
Stevige stalen poten voor langdurige stabiliteit

Enorme muismat met volledige oppervlakte
Het hele oppervlak van het Arena-bureau is bedekt met een verwisselbare microfiber-muismat bovenop een taaie MDF-plaat. De muismat is speciaal ontworpen om op maat te passen op het gebogen 14-inch (1.31 vierkante meter) Arena-bureau met een antislip rubberen onderkant om ervoor te zorgen dat het op zijn plaats blijft.

Waterbestendig & Easy Clean
De muismat op het volledige oppervlak is ook waterbestendig, waardoor het opruimen gemakkelijk en eenvoudig is. Als u een grondige reiniging wenst, gooit u uw wasmachine gewoon op een lage temperatuur en laat u hem daarna aan de lucht drogen.



Kabelbeheer
De Arena heeft 3 uitsparingen bovenop het oppervlak die leiden naar een gaasmand die strak tegen de onderkant van het bureaublad wordt gehouden voor kabelbeheer. Dit systeem is gemakkelijker te beheren, uit de weg en ziet er geweldig uit.

Monitor houder
De 3 uitsparingen zijn niet alleen voor kabelbeheer, maar ook voor het bevestigen van monitoren. Het 5'3 "(160 cm) brede bureau is ruim genoeg om 3 grote monitoren te kunnen bevatten.



Hoogte verstelbaar
De Arena wordt opgehouden met stevige stalen poten die in hoogte verstelbaar zijn tot 10 cm (3.9 inch). Gebruik de inbussleutel om de benen recht te trekken en extra stabiliteit toe te voegen. Er zijn ook 4 knoppen voor balansregeling onder de poten om te voorkomen dat het bureau schommelt, zodat het kan worden aangepast aan uw persoonlijke omgeving.

Gerelateerde artikelgroepen Gaming Desk Arozzi Arena Blauw

Monitoren
Klik hier voor Monitoren
 
Consumenten PC's
Klik hier voor Consumenten PC's
 
Game stoelen
Klik hier voor Game stoelen

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.