Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Fibaro Home Center 2

191872
Fibaro Home Center 2 | FGHC2 EU SW 4.XFibaro Home Center 2 | FGHC2 EU SW 4.XFibaro Home Center 2 | FGHC2 EU SW 4.X
Beoordeling
Artikelnummer191872
FabrikantcodeFGHC2 EU SW 4.X
EAN code5902701700898
Fabrieksgarantie36 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd1-4 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 514,00

€ 424,79 excl. BTW

  Stel een vraag  Verlanglijst
De Fibaro Home Center 2 biedt een uitbreidend portfolio van integratie met belangrijke platforms, waardoor uiterst intu´tief smart home-beheer mogelijk is, zoals de spraakassistenten die bijna onbeperkte mogelijkheden mogelijk maken. Door functionaliteiten van producten van derden samen te voegen, zorgt Home Center 2 ervoor dat uw huis alleen werkt.

Thuis binnen handbereik
Monitoring, installatie en beheer van het smart home-systeem is mogelijk dankzij een eenvoudige en functionele app die beschikbaar is voor uw pc, tablet, smartphone en zelfs Apple Watch. Ontvang meldingen op geselecteerde apparaten, analyseer uw activiteitengeschiedenis en bekijk energieverbruikstatistieken op een schermformaat dat u verkiest. Beheer het FIBARO-systeem zoals u wilt, wanneer en waar u maar wilt.

Handige managementdashboards
Verken en stel uw plannen direct in met intu´tieve verlichting, besproeiingsautomatisering via managementdashboards.

'S Werelds snelste smart home HUB
De elegante en subtiele Home Center 2-behuizing combineert krachtige componenten die verantwoordelijk zijn voor topprestaties. Met Home Center 2 kunt u op betrouwbare wijze een slimme woning beheren die is uitgerust met zelfs een zeer complex systeem.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.