Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Gigabyte TPM Module GC-TPM2.0

191943
Beoordeling
Artikelnummer191943
FabrikantcodeGC-TPM2.0
EAN code5415247126072
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Werk veilig met de TPM 2.0-oplossing van GIGABYTE
Tegenwoordig staat veiligheid voorop bij iedereen. Met cybercriminelen overal ter wereld die actief proberen uw financiële en persoonlijke informatie te stelen, moet u doen wat u kunt om uzelf te beschermen.
Hoewel veel gebruikers zichzelf beschermen met antivirusprogramma's en andere softwaremaatregelen, is de realiteit dat als u volledige gemoedsrust wilt, u een stap verder moet gaan en een op hardware gebaseerde beveiligingsoplossing moet gebruiken. Dit is met name van cruciaal belang voor werknemers zoals accountants of verzekeringsagenten die omgaan met persoonlijke informatie van veel personen.
Gelukkig is er een oplossing om uw waardevolle gegevens te beveiligen: een Trusted Platform Module (TPM).

Een extra beveiligingslaag toevoegen
De TPM-module bevat een discrete cryptografische processor die is aangesloten op een dochterkaart die op het moederbord kan worden aangesloten. De TPM slaat uw cryptografiesleutel veilig op, die kan worden gemaakt met coderingssoftware zoals Windows BitLocker. Zonder deze sleutel blijft de inhoud van de pc van de gebruiker gecodeerd en beschermd tegen ongeautoriseerde toegang.
Dit betekent dat wanneer u een TPM-module gebruikt, de gegevens op uw pc niet alleen veilig zijn voor externe softwarebedreigingen, maar ook voor fysieke diefstal. De GIGABYTE TPM GC-TPM 2.0 is uitgerust met de SLB9665, een geavanceerde 2048-bit cryptografische processor van Infineonr. De SLB9665 van Infineon voldoet aan de nieuwste industriestandaarden, waaronder TPM 2.0 en Common Criteria (EAL4 ).

Deze processor maakt een coderingssleutel van militaire kwaliteit waarmee u uw harde schijf kunt coderen met Windows BitLocker en uw identiteit online kunt verifiëren voor taken zoals online bankieren.
De GC-TPM2.0 is compatibel met moederborden die een TPM-header bevatten uit onderstaande series:
Intel platform: 200-series, 100-series, 8-series , 9-series & X99 series
AMD platform: AM4, FM2 series

Er is ondersteuning voor Windows 7 64-bit, Windows 8.1 32/64-bit en Windows 10 64-bit.

Links met betrekking tot Gigabyte TPM Module GC-TPM2.0

.   https://www.gigabyte.com/nl/Motherboard/GC-TPM20#ov


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.