Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Epson Expression Premium XP-7100

192187
Beoordeling
Artikelnummer192187
FabrikantcodeC11CH03402
EAN code8715946651866
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijdonbekend
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

€ 155,00

€ 128,10 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Expression Premium XP-7100

Deze stijlvolle, geavanceerde, compacte alles-in-één is ideaal voor drukke huishoudens die geweldige glanzende foto's en duidelijke, scherpe documenten willen afdrukken. Wi-Fi-connectiviteit en mobiel afdrukken bieden geweldige flexibiliteit.

Geavanceerde functionaliteit
Deze veelzijdige alles-in-één heeft een automatische documentinvoer en kan documenten met meerdere pagina's scannen en kopiëren, heeft twee papierladen voor A4 en fotomedia, kan dubbelzijdig afdrukken op A4-formaat om papier te besparen en heeft een speciale papierlade aan de achterzijde voor afdrukken op dikkere media.
Met het interactieve touchscreen van 10,9 cm en de geheugenkaartsleuf profiteert u van eenvoudige navigatie en kunt u foto's afdrukken zonder computer. Ook is het mogelijk om af te drukken op geschikte cd's en dvd's. Voor een nog snellere bediening is er ook een gemotoriseerd bedieningspaneel en gemotoriseerde uitvoerlade, zodat u probleemloos kunt afdrukken.

Automatische documentinvoer
Verspil geen tijd - gebruik de automatische documentinvoer om snel en eenvoudig meerdere documenten te kopiëren en scannen. Hiermee scant en kopieert u automatisch tot 30 enkelzijdige of dubbelzijdige A4-documenten, zodat u de vellen niet één voor één hoeft in te voeren.

Mobiel afdrukken
Druk af via smart devices met de gratis apps van Epson Wi-Fi en Wi-Fi Direct. Draadloos afdrukken en scannen met de iPrint1-app van Epson of gebruik de Creative Print1-app van Epson om foto's van Facebook af te drukken, wenskaarten te maken en nog veel meer. U kunt bijna overal ter wereld afdrukken door bestanden naar de printer te sturen met Epson Email Print1.

Dubbelzijdig afdrukken op A4-formaat
Het is een van die eenvoudige en handige functies die vaak heel gewoon worden gevonden, maar het zal u verrassen hoeveel tijd en papier kan worden bespaard met dubbelzijdig afdrukken op A4-formaat. U kunt heel gemakkelijk uw milieubelasting tot een minimum beperken en uw papierkosten verlagen door simpelweg op beide zijden van een pagina af te drukken.

Dubbele papierlades
Bespaar tijd met dubbele papierlade; laad de ene met A4 en de andere met fotopapier, zodat u altijd klaar bent om af te drukken.

Maak iets moois
Gebruik de ingebouwde sjablonen om gepersonaliseerde kalenders en wenskaarten te maken. U kunt ook prachtige afbeeldingen en tekst rechtstreeks op geschikte cd's en dvd's afdrukken om bij te houden wat er op staat.

Meer flexibiliteit
Met het interactieve touchscreen van 10,9 cm en de geheugenkaart- en USB-geheugensticksleuf profiteert u van eenvoudige navigatie en kunt u foto's afdrukken zonder computer. Beperk het heen en weer lopen naar de printer dankzij een gemotoriseerd bedieningspaneel en een uitvoerlade die automatisch wordt geopend als u een afdruktaak verstuurt. Dit is vooral handig als u zich niet dicht in de buurt van de printer bevindt.

Afzonderlijke inktpatronen van hoge kwaliteit
Geniet van de schoonheid van hoogwaardige foto's en scherpe, heldere tekstdocumenten met de vijfkleuren Claria Premium dye- en pigmentinktset. Foto's zijn glashelder met levendige kleuren en rijke, diepzwarte tinten aangezien Claria Premium is uitgerust met een fotozwart inktpatroon. Bovendien is het nog voordelig ook, omdat alleen de verbruikte kleur hoeft te worden vervangen dankzij de afzonderlijke inktpatronen.

Minimaliseer uw printkosten
Om de kosten te verlagen, bieden onze XL-cartridges een betaalbare oplossing voor iedereen die vaak print. U kunt wel twee keer zoveel pagina's afdrukken als met gewone cartridges. Hiermee worden de kosten per pagina aanzienlijk verminderd, waardoor u geld bespaart.

Reviews Epson Expression Premium XP-7100

Producteigenschappen Epson Expression Premium XP-7100

Afdrukken

Printsnelheid (mono)
32 ppm
Printsnelheid (zwart)
32.0 ppm
Printsnelheid (kleur)
32 ppm
Printsnelheid (kleur)
32.0 ppm
Maximale Printresolutie
5760 dpi
Dubbelzijdig Printen
Max. Papierformaat
B5
CD/DVD Bedrukken

Faxen

Fax

Scannen

Optische Scanresolutie
1200 dpi
Max. Scanformaat
4800 mm
Dubbelzijdig Scannen
Automatisch Scannen (ADF)

Inkt, toner, papier

Aantal Inktcartridges
5
Papiercapaciteit
100 vel

Aansluitingen

Parallel
Apple AirPrint
PictBridge
Kaartlezer

Netwerk

LAN Aansluiting
NFC
WiFi
Mobiele printing technologieën
Apple AirPrint,Epson Connect,Epson Email Print,Epson Remote Print,Epson iPrint,G

Energie

Stroomverbruik (stand-by)
1.2 Watt
Stroomverbruik (gebruik)
16.0 Watt

Gewicht en omvang

Diepte
339 mm
Hoogte
191 mm
Breedte
390 mm
Afmetingen (BxDxH)
390x339x191 mm
Gewicht
8.20 kg

Design

Kleur
Zwart
LCD Scherm
Kleur

Invoer- & uitvoercapaciteit

Aantal Invoerlades
2

Poorten & interfaces

USB-aansluiting

Prestatie

Geluidsproductie
36 dB

Aanvullende producten voor Epson Expression Premium XP-7100

Artnr Omschrijving Ga Prijs
570358 ACT USB2.0 aansluitkabel USB A male, USB B male 1 12 € 6,95

Gerelateerde artikelgroepen Epson Expression Premium XP-7100

USB kabels & adapters
Klik hier voor USB kabels & adapters
 
Inktcartridges
Klik hier voor Inktcartridges
 
Papier
Klik hier voor Papier

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.