Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Lexmark Toner B25XX00 10000 pagina's

192602
Beoordeling
Artikelnummer192602
FabrikantcodeB252X00
EAN code0734646667982
FabrieksgarantieGeen
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd3-5 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 226,00

€ 186,78 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Productbeschrijving
Consequent uitstekende beeldkwaliteit. Lange levensduur van systeembetrouwbaarheid. Superieure duurzaamheid. Innovatief schudvrij afdruksysteem.

Best Together
Originele Lexmark supplies zijn ontworpen om optimaal samen te werken met uw Lexmark printer en leveren een uitstekende printkwaliteit van de eerste tot de laatste pagina.

Hoge opbrengst
Maximaliseer uw besparingen en geniet van premiumkwaliteit met originele Lexmark cartridges. High Yield-cartridges bieden lagere kosten per pagina en bevatten meer pagina's dan standaard-cartridges. Perfect voor afdrukken met grote volumes.

Unison T toner
Essentieel voor de prestaties van het Lexmark afdruksysteem, de unieke formulering van Unison T Toner levert consistent een uitstekende beeldkwaliteit, verzekert betrouwbaarheid met een lange levensduur van het printsysteem en bevordert superieure duurzaamheid - alles in een innovatief, shake-free printsysteem.

Lexmark Return Program-cartridges
Lexmark Return Program-cartridges zijn printcartridges die met korting worden verkocht in ruil voor de afspraak van de klant dat de cartridges slechts eenmaal worden gebruikt en alleen naar Lexmark worden geretourneerd voor herfabricage of recycling. Deze cartridges voor eenmalig gebruik werken niet meer na het bereiken van het einde van de levensduur vastgesteld door Lexmark (er kan een variabele hoeveelheid toner achterblijven wanneer vervanging vereist is). Deze cartridges kunnen ook automatisch het printergeheugen bijwerken om de printer te beschermen tegen vervalste en niet-geautoriseerde producten. Benodigdheden zonder deze term voor eenmalig gebruik zijn beschikbaar op www.lexmark.com.

Lexmark Cartridge-verzamelprogramma
Groen gaan was nog nooit zo eenvoudig. Recycle al uw gebruikte Lexmark-benodigdheden door ons te laten zorgen voor de details. Het is eenvoudig, slim en altijd gratis.

Producteigenschappen Lexmark Toner B25XX00 10000 pagina's

Duo-pack
High Capacity
Opbrengst
10000 pagina's

Kenmerken

Aantal per verpakking
1 stuk(s)
Soort
Origineel
Printkleuren
Zwart

Aanvullende producten voor Lexmark Toner B25XX00 10000 pagina's

Artnr Omschrijving Ga Prijs
883013 Double A Paper A4, Wit, 80gr, 500vel - € 6,50
883020 Double A Paper A4, Wit, 80gr, 5x500vel - € 32,00

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.