Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Asus Chromebox CN65

192877
Asus Chromebox CN65 | 90MS01B1-M00080Asus Chromebox CN65 | 90MS01B1-M00080Asus Chromebox CN65 | 90MS01B1-M00080Asus Chromebox CN65 | 90MS01B1-M00080
Beoordeling
Artikelnummer192877
Fabrikantcode90MS01B1-M00080
EAN code4712900987034
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De ASUS Chromebox 3 levert snelle, vloeiende en energiezuinige prestaties. Met volledige ondersteuning voor Android-apps van Google Play biedt de ASUS Chromebox 3 u de mogelijkheid om uw favoriete mobiele apps uit te voeren met de kracht van een mini-pc. Hij is ook uitgerust met een veelzijdige USB 3.1 Gen 1 Type-C poort voor gegevensoverdracht, stroomafgifte en DisplayPort-functionaliteit, en ondersteunt dubbele 4K/UHD-schermen voor prachtige scherpe beelden en krachtige productiviteit.

Kies de apps die aan uw behoeften voldoen
Met een rijke selectie van Android-apps beschikbaar op Google Play, kunt u gemakkelijk geweldige apps vinden voor productiviteit, communicatie, entertainment en meer, om het meeste uit uw ASUS Chromebox 3 te halen.

Uitgebreide connectiviteit met stroomafgiftetechnologie
Met ondersteuning voor USB-stroomafgifte kan de ASUS Chromebox 3 een aangesloten telefoon of accessoire opladen en ook stroom ontvangen van een ondersteund scherm of ander apparaat, waardoor er geen aparte voedingsadapter meer nodig is, voor een opgeruimdere werkruimte zonder rommelige kabels.

Productiviteit via dubbele schermen echte 4K/UHD-beelden
De ASUS Chromebox 3 ondersteunt dubbele beeldschermen via HDMI en USB Type-C zonder dat een extra videokaart nodig is, waardoor multitasken een stuk eenvoudiger wordt. Spreid documenten uit, spiegel content of breid een enkele browser uit over meerdere schermen. Wanneer het tijd is om te ontspannen, kunt u met de ASUS Chromebox 3 op het web surfen, foto's van uw SD-kaart bekijken via Google Photos of video's bekijken in 4K/UHD. De ASUS Chromebox 3 is voorzien van touchscreenondersteuning, voor meer intuïtieve bediening en boeiende gameplay.

Ongelooflijk stil en energiezuinig
De ASUS Chromebox 3 is ideaal voor kantooromgevingen omdat hij opmerkelijk stil zijn werk doet, dankzij geoptimaliseerde ventilatorinstellingen die het geluidsniveau op slechts 19.3dB houden in rust, stiller dan het geluid van vallende bladeren. En ook bij volledige belasting wordt het niet veel luidruchtiger - slechts 32.5dB, oftewel zo stil als in een bibliotheek. De ventilator helpt de bedrijfstemperaturen te verlagen, voor gegarandeerd stille, stabiele prestaties.

ASUS Chromebox 3 voor signage
Verander de ASUS Chromebox 3 in een plug & play mediaspeler voor digital signage door de Chrome Kiosk-modus te configureren. De ASUS Chromebox 3 kan op afstand worden beheerd, terwijl aanvullend onderhoud eenvoudig is gemaakt dankzij de automatische updatefunctie. De touchscreen-ondersteuning kan worden geconfigureerd om meer betrokken gebruikersinteracties te bieden.

ASUS Chromebox 3 voor onderwijs
De ASUS Chromebox 3 biedt nieuwe en verrijkende ervaringen in en buiten het klaslokaal. Het is eenvoudig, veilig en beschikt over een scala aan ingebouwde educatieve apps, zodat studenten en docenten direct uit de verpakking kunnen werken en leren.

Producteigenschappen Asus Chromebox CN65

Kenmerken

Game PC
Type PC
Mini PC

Processor

Processor Merk
Intel
Processor Familie
Intel Core i3
Processor Type
7100U
Processorgeneratie
7 e
Snelheid
2.4 GHz
Cache
3.00 MB

Geheugen

Type geheugen
DDR4
Geheugen
4 GB

Opslag

SSD
SSD Grootte
64 GB
Intel Optane geheugen
0 GB

Videokaart

Type videokaart
HD 620
Discreet grafische adapter model
Intel HD Graphics

Poorten & interfaces

Cardreader
Aantal USB 2.0
0
USB 3.2 Gen 1
USB 3.2 Gen 2
USB Type-C
VGA Connector (D-Sub)
DVI Connector
HDMI
DisplayPort

Netwerk

Gigabit LAN (RJ45)
Wireless LAN Type
Wi-Fi 5 (802.11ac)

Optische drive

DVD-RW

Software

Besturingssysteem
Chrome OS
64-bits Besturingssysteem

Uitbreidingsmodules

Uitbreidingssloten

Gerelateerde artikelgroepen Asus Chromebox CN65

PC Speakers
Klik hier voor PC Speakers
 
Combinatie Sets
Klik hier voor Combinatie Sets
 
Stekkerdozen
Klik hier voor Stekkerdozen
Monitoren
Klik hier voor Monitoren
 
Office Software
Klik hier voor Office Software
 
Antivirus & Beveiliging
Klik hier voor Antivirus & Beveiliging

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.