Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Netgear Nighthawk X6 EX7700

193139
Netgear Nighthawk X6 EX7700 | EX7700-100PESNetgear Nighthawk X6 EX7700 | EX7700-100PESNetgear Nighthawk X6 EX7700 | EX7700-100PES
Beoordeling
Artikelnummer193139
FabrikantcodeEX7700-100PES
EAN code0606449136500
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Nighthawk X6 Tri-band WiFi Mesh Extender creëert een krachtig WiFi netwerk door uw gehele woning. De EX7700 is een van de meest geavanceerde Tri-band WiFi mesh-extenders met een speciale 866 Mbps 5GHz-band voor uitbreiding van de internetsnelheid op uw apparaten. De gepatenteerde FastLane3-technologie met speciale WiFi-verbinding voorkomt dat uw uitgebreide WiFi-bandbreedte wordt gehalveerd. Met behulp van Smart Roaming kunt u intelligent met uw mobiele apparaten een optimale WiFi-verbinding tot stand brengen en zo van een superieure snelheid in uw huis genieten. Gebruik dezelfde WiFi-naam en hetzelfde wachtwoord voor een naadloze verbinding door uw hele huis. De functie Secure Boot op de Nighthawk X6 Mesh Extender zorgt ervoor dat alleen officiële NETGEAR-firmware op het apparaat kan worden uitgevoerd.

Werkt met uw WiFi-router of de ISP-modem
Ontvangt u niet genoeg WiFi van de apparatuur van uw Internet Service Provider (ISP)? Schaf een Tri-band WiFi Range Extender aan en geef uw WiFi-dekking een boost in alle hoeken van uw huis met dezelfde WiFi-naam. Deze Nighthawk Mesh Extender verbetert de WiFi die u al hebt.

Ultieme snelheid en bereik zonder verlies van bandbreedte
De Tri-band WiFi Range Extender heeft de gepatenteerde FastLane3-technologie. Deze bevat Tri-Band WiFi met snelheden tot 2,2 Gbps, een speciale WiFi-backhaul naar uw bestaande router zodat uw bandbreedte niet wordt gehalveerd wordt en een innovatief antenneontwerp voor een ultieme dekking. Nu hebt u een ongestoord pad voor al uw apparaten naar het internet.

U hoeft niet meer te wisselen van WiFi-netwerknaam
De Nighthawk X6 Mesh Extender creëert een naadloos netwerk door uw hele huis met dezelfde WiFi-netwerknaam (SSID) als uw router. Uw WiFi-apparaten zoals smartphones en laptops blijven verbonden met dezelfde netwerknaam, waar u zich ook in uw huis of tuin bevindt. Andere extenders creëren een andere WiFi-netwerknaam (SSID) dan de WiFi van de router waardoor de verbinding kan worden verbroken.

Producteigenschappen Netgear Nighthawk X6 EX7700

Wireless standaard
Wi-Fi 5 (802.11ac)
Tri-band

Netwerk

Wireless Snelheid (totaal)
2200 Mbps
Dual-band

Aansluitingen

Ethernet LAN poorten (RJ45)
2

Energie

PoE

Gerelateerde artikelgroepen Netgear Nighthawk X6 EX7700

Wireless netwerk adapters
Klik hier voor Wireless netwerk adapters
 
Wireless Extenders
Klik hier voor Wireless Extenders
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.