Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Netatmo Healthy Home Coach indoor climat

194274
Netatmo Healthy Home Coach indoor climat | NHC-ECNetatmo Healthy Home Coach indoor climat | NHC-ECNetatmo Healthy Home Coach indoor climat | NHC-EC
Beoordeling
Artikelnummer194274
FabrikantcodeNHC-EC
EAN code3700370501767
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd6-9 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 107,00

€ 88,43 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst


U wilt toch ook een zo gezond mogelijk huis voor uw familie? De Netatmo Healthy Home Coach indoor climate laat u zien hoe. Of het nu gaat om het ideale geluidsniveau voor een goede nachtrust of de juiste luchtvochtigheid voor een kind met astma, de Slimme Indoor Luchtkwaliteit Monitor meet wat belangrijk is, licht potentiële problemen uit en vertelt u hoe u deze kunt oplossen.

Volg de ontwikkelingen in uw woonomgeving om uw welzijn te verhogen
Een uur, een dag, een week, een maand, een jaar of zelfs nog langer! Ga naar het overzicht van uw meetgegevens en analyseer wat de impact van uw activiteiten op uw woonomgeving is. Maak uzelf uw goede gewoontes eigen om uw welzijn te verhogen.

Met zijn elegante design staat dit apparaat goed in uw huis. U kunt toegang krijgen tot het klimaat van uw huis via de app, maar ook met Apple HomeKit.



Producteigenschappen van Netatmo Healthy Home Coach indoor climat

    • https://youtu.be/JMYrSRq7pUQ

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.