Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Magix ACID Pro 8 Freedrum Kit

194530
Beoordeling
Artikelnummer194530
Fabrikantcode4017218648517
EAN code4017218648517
FabrieksgarantieGeen
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Vang drum opnamen zonder een kit! De Magix die Acid Pro 8 FreeDrumkit is een revolutionaire nieuwe manier om te spelen en interactie met drum klinkt.

De Magix FreeDrumkit kunt u jam, opnemen en drummen zonder de noodzaak voor een kit. Het werkt door sensoren bevestigd aan de stokken, verstrekken van zes getroffen zones zodat u een authentieke speelervaring. De nauwkeurige tracking biedt realistische feedback voor alle de drums, in de buurt van nul latentie nauwkeurigheid. U kunt zelfs jam voor onderweg met behulp van uw smartphoneapparaat.

De Magix die Acid Pro 8 FreeDrumkit is speciaal ontworpen voor gebruik met Acid Pro. De kit wordt compleet geleverd met 9GB van ACID loops en samples om te beginnen meteen.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.