Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

DXRacer Racing Gaming Chair

195508
DXRacer Racing Gaming Chair | GC-R0-NO-Z1DXRacer Racing Gaming Chair | GC-R0-NO-Z1DXRacer Racing Gaming Chair | GC-R0-NO-Z1DXRacer Racing Gaming Chair | GC-R0-NO-Z1DXRacer Racing Gaming Chair | GC-R0-NO-Z1DXRacer Racing Gaming Chair | GC-R0-NO-Z1DXRacer Racing Gaming Chair | GC-R0-NO-Z1
Beoordeling
Artikelnummer195508
FabrikantcodeGC-R0-NO-Z1
EAN code7340136115272
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Racing-serie van DXRacer is ergonomisch gebouwd met een slank gebouwd lichaam dat lijkt op de Formula-serie, maar met een nog langere rugleuning. De driedimensionale armleuningen en de volledig verstelbare rugleuning (tussen 90 - 135 graden) maken extra aanpasbaarheid mogelijk om aan uw persoonlijke voorkeuren te voldoen bij het uitvoeren van verschillende taken. De stervoet en de SGS-gecertificeerde gaslift bevatten gewichten tot 100 kg.

De hoofdsteun en lendekussens samen met het dichte koude schuim in de zitting helpen je rechtop te zitten en een goede houding te behouden, zelfs na lange uren achter de computer. De besturingseenheid maakt het mogelijk om heen en weer te schommelen of volledig in een horizontale positie te vergrendelen. De 2 "wielen zijn gemaakt van PU-plastic en rollen soepel over vlakke oppervlakken.

Producteigenschappen DXRacer Racing Gaming Chair

Kenmerken

Kleur
Zwart/Oranje
Materiaal
Kunstleer

Design

Armsteun
Frame Materiaal
Aluminium
Frame Kleur
Zwart

Kenmerken

Serie
DX racer
Gaslift klasse
4
Max. draaggewicht
100 kg
Accessoires

Gewicht en omvang

Gewicht
22.65 kg

Gerelateerde artikelgroepen DXRacer Racing Gaming Chair

Game stoel accessoires
Klik hier voor Game stoel accessoires
 
Gaming Desks
Klik hier voor Gaming Desks
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.