Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Logitech ConferenceCam Rally Speaker

196609
Logitech ConferenceCam Rally Speaker | 960-001230Logitech ConferenceCam Rally Speaker | 960-001230Logitech ConferenceCam Rally Speaker | 960-001230
Beoordeling
Artikelnummer196609
Fabrikantcode960-001230
EAN code0097855142962
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd3-5 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 237,00

€ 195,87 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Voeg met de Logitech ConferenceCam Rally Speaker Zwart een tweede luidspreker aan de Logitech Rally toe om grote ruimtes met helder geluid te vullen. Met RightSound™ -technologieën die vervorming, clipping en trillingen vrijwel elimineren, maakt de Rally Speaker spraak gemakkelijk te begrijpen, terwijl in de gehele kamer comfortabele volumeniveaus behouden blijven.

Front of room audio
Met Rally-speakers aan de voorzijde van de kamer komen stemmen en video altijd uit dezelfde richting - en nooit van achter je, wat een probleem is met tafelmodel luidsprekers. Met Rally Mic Pods op tafel en Rally Speakers bij het display voelen gesprekken natuurlijk en levensecht aan.

Trillingsdempende behuizing
Een slim ophangsysteem ontkoppelt de speakermodule in de externe behuizing en elimineert vrijwel alle trillingen die zich door muren, houders en tafels kunnen verplaatsen. Dit ontwerp, waarop patent is aangevraagd, bevordert de superieure echo-onderdrukkingsprestaties van de Rally Mic Pods, en zorgt ervoor dat videobeelden helder en stabiel blijven, zelfs bij hoge volumes en wanneer er wordt ingezoomd.

Comfortabel volume in grotere kamers
Verhoog de helderheid en houd het volume op een comfortabel niveau voor iedereen in de kamer. Met geluid afkomstig van twee luidsprekers in plaats van één worden stemmen op een gematigd volume door de kamer vervoerd. Plaats de luidsprekers op een plank of balie, of bevestig ze aan de muur met de beugels van de Rally-montagekit.

Producteigenschappen Logitech ConferenceCam Rally Speaker

Kenmerken

Speakersetup
1.0
Portable
Afstandsbediening

Speakers

Aantal drivers
1

Aansluitingen

Type aansluiting
XLR in
Audio-in

Netwerk

Bluetooth

Design

Kleur
Zwart

Verpakking

Gewicht verpakking
2380 g
Hoogte verpakking
118 mm
Diepte verpakking
508 mm

Inhoud van de verpakking

Meegeleverde kabels
Mini XLR

Kenmerken

Connectiviteitstechnologie
Bedraad

Gerelateerde artikelgroepen Logitech ConferenceCam Rally Speaker

Audiokabels
Klik hier voor Audiokabels
 
Audio/Video accessoires
Klik hier voor Audio/Video accessoires
 

Links met betrekking tot Logitech ConferenceCam Rally Speaker

.   https://www.logitech.com/nl-nl/product/rally-speaker


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.