Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

HTC Vive Pro Eye Virtual Reality Headset

196969
HTC Vive Pro Eye Virtual Reality Headset | 99HARJ002-00HTC Vive Pro Eye Virtual Reality Headset | 99HARJ002-00HTC Vive Pro Eye Virtual Reality Headset | 99HARJ002-00HTC Vive Pro Eye Virtual Reality Headset | 99HARJ002-00HTC Vive Pro Eye Virtual Reality Headset | 99HARJ002-00
Beoordeling
Artikelnummer196969
Fabrikantcode99HARJ002-00
EAN code4718487714094
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De HTC Vive Pro Eye borduurt voort op de vorige HTC Vive Pro met als nieuwste toevoeging: eyetracking. De Vive Pro Eye volgt nu met Precision Eye Tracking nauwkeurig de bewegingen die je maakt met je ogen terwijl je de Vive Pro gebruikt . Zo mik je in games nog nauwkeuriger dan eerder. Bovendien ziet hetgene waar je op dat moment naar kijkt er mooier uit, omdat de bril weet welk deel van de omgeving het moet renderen. Het draagcomfort is nog steeds hetzelfde als bij de Vive Pro, met een nieuw bevestigingssysteem met draaiknop. Hierdoor is de Vive eenvoudiger zelf op te zetten of te verstellen en is het gewicht van de headset beter over je hoofd verdeeld.

HTC is in samenwerking met Valve er in geslaagd om iets heel speciaals te maken. Dit is een fantastische VR-headset die je virtual reality laat ervaren zoals het hoort. Ook al kan je perfect zittend een hoop plezier hebben, komt VR pas volledig tot zijn recht als je van plaats hebt gemaakt voor wat rond te springen.

Gerelateerde artikelgroepen HTC Vive Pro Eye Virtual Reality Headset

Virtual Reality Accessoires
Klik hier voor Virtual Reality Accessoires
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.