Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

HP 4y Next Business Day Service Laserjet

196998
Beoordeling
Artikelnummer196998
FabrikantcodeUB9U8E
EAN code
FabrieksgarantieGeen
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijdonbekend
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

€ 278,00

€ 229,75 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
HP Care Pack services bieden hogere serviceniveaus en uitbreiding van de garantiedekking - dat geeft u een gerust gevoel omdat uw onderneming altijd operationeel blijft.

Wij zijn er op de volgende werkdag[1]
• Onze experts staan klaar als u hulp nodig heeft. Een servicetechnicus, onderdelen en onderhoud komen de eerstvolgende werkdag bij u op locatie.[1]
• Door HP Care Pack services aan te schaffen bij uw HP product verlaagt u de totale gebruikskosten.
• Levering van HP Care Pack services door een netwerk van geaccrediteerde partners of een HP technicus waarborgt de best mogelijke service.

Support waarop u kunt rekenen
• Onze deskundige experts en efficiënte service en support zorgen dat uw hardware snel weer in bedrijf is.

Ontvang hulp per telefoon of bij u op locatie
• Onze supportspecialisten staan altijd klaar om u op de meest geschikte manier te helpen - op afstand, telefonisch of door een bezoek op locatie.

Eigenschappen:
Type support: Onsite reparatie
Looptijd: 4 jaar
Responstijd: Respons op volgende werkdag
Dekkingsvenster: Standaard werkdagen - 9 uur
Servicelocatie: Onsite
Servicemethode: Onsite reparatie
Garantiedekking: Binnen garantie
Registratie is vereist: Ja

[1] Serviceniveaus en responstijden voor HP Care Packs variëren afhankelijk van de locatie. De service gaat in op de datum van aanschaf van de hardware. Er gelden bepaalde voorwaarden en beperkingen. Kijk voor meer informatie op www.hp.com/go/cpc. Voor HP services gelden de van toepassing zijnde HP Terms and Conditions of Service, die bij aankoop aan de Klant worden verstrekt of getoond. Mogelijk heeft de klant volgens de geldende lokale wetgeving nog andere rechten, de HP Terms and Conditions of Service en de HP garantie op uw HP product maken geen inbreuk op deze wettelijk vastgelegde rechten.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.