Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

TP-Link Kasa Smart LED Bulb Multicolor

197230
TP-Link Kasa Smart LED Bulb Multicolor | KL130TP-Link Kasa Smart LED Bulb Multicolor | KL130TP-Link Kasa Smart LED Bulb Multicolor | KL130TP-Link Kasa Smart LED Bulb Multicolor | KL130
Beoordeling
Artikelnummer197230
FabrikantcodeKL130
EAN code6935364084745
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 25,00

€ 20,66 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Creëer de perfecte sfeer met jouw TP-LINK Kasa Smart LED Bulb Multicolor lamp. Bedien jouw smart lamp vanaf elke locatie met je smartphone met behulp van de Kasa Smart app (iOS, Android). Dim jouw lamp met de app. Gebruik de Kasa Smart app om in te stellen dat jouw lamp automatisch aan of uit gaatwanneer je thuis bent of de deur uitgaat.

Multicolor
Met een uitgebreid aanbod kleuren en dimopties biedt de Kasa Smart multicolor lamp eindeloze
verlichtingsmogelijkheden. Je kunt de verlichting afstellen op elke gelegenheid: van een etentje tot een avond studeren.

Thema's
Jij wil graag fel licht, terwijl zij gedimd licht willen: maar jullie hebben er een hekel aan om steeds het licht aan te passen. Dankzij Kasa Smart is dit probleem verleden tijd. Maak thema's aan met verschillende instellingen en tik op jouw favoriete thema om het licht aan jouw wensen aan te passen.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.