Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Wacom Bamboo Ink Plus, Black, stylus

197347
Wacom Bamboo Ink Plus, Black, stylus | CS322AK0BWacom Bamboo Ink Plus, Black, stylus | CS322AK0BWacom Bamboo Ink Plus, Black, stylus | CS322AK0BWacom Bamboo Ink Plus, Black, stylus | CS322AK0B
Beoordeling
Artikelnummer197347
FabrikantcodeCS322AK0B
EAN code4949268622028
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
Levertijd1-2 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 89,00

€ 73,55 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Een pen met een reeks geavanceerde en intuïtieve functies, Wacom Bamboo Ink Plus, Black, stylus is ontworpen om uw creativiteit verder op het scherm te brengen. Wat u ook annoteert, tekent of schetst - u kunt gemakkelijk uw ideeën in Windows Ink vastleggen zoals u dat op papier zou doen.

Voelt precies goed
Krabbel of schets met een comfortabel en gebalanceerd in-hand-gevoel, dankzij het ergonomische driehoekige profiel en het soft-touch oppervlak van Bamboo Ink Plus. De kegelvorm heeft ook een vertrouwd potloodachtig gevoel dat Bamboo Ink Plus een vloeiende lijn geeft van lichaam tot uiteinde.

Pas uw pen aan
Met verschillende nibs * in de penpuntenkit is het eenvoudig om uw pen te veranderen in de kleur die het beste bij u past, ongeacht wat u annoteert, tekent of schetst. Op bepaalde apparaten kan de blauwe punt uit de penpuntenkit uw penervaring verbeteren. Controleer de compatibiliteit van het apparaat.

Opladen en wegwezen
U hoeft batterijen niet te vervangen, laad uw Bamboo Ink Plus gewoon op met een USB-C-connector en houd uw ideeën in stand.

Één pen voor veel apparaten
Bamboo Ink Plus werkt met een breed scala aan pen-compatibele apparaten en synchroniseert met zowel het Wacom Active ES-protocol als het Microsoft Pen Protocol (MPP). Houd beide zijknoppen twee seconden ingedrukt totdat de LED knippert om het protocol te wijzigen.



Reviews Wacom Bamboo Ink Plus, Black, stylus

Producteigenschappen van Wacom Bamboo Ink Plus, Black, stylus

    • https://youtu.be/I0XczWnBSJM

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.