Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Dell MDS19, Dubbele monitorstandaard

197911
Dell MDS19, Dubbele monitorstandaard | DELL-MDS19Dell MDS19, Dubbele monitorstandaard | DELL-MDS19Dell MDS19, Dubbele monitorstandaard | DELL-MDS19Dell MDS19, Dubbele monitorstandaard | DELL-MDS19Dell MDS19, Dubbele monitorstandaard | DELL-MDS19Dell MDS19, Dubbele monitorstandaard | DELL-MDS19Dell MDS19, Dubbele monitorstandaard | DELL-MDS19
Beoordeling
Artikelnummer197911
FabrikantcodeDELL-MDS19
EAN code5397184091777
Fabrieksgarantie36 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 237,00

€ 195,87 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De ruimtebesparende Dell dubbele monitorstandaard - MDS19 is geschikt voor aansluiting van twee monitoren van 27 inch, waardoorje beschikt over de schermruimte die je nodig hebt om zo productief mogelijk te zijn. De Dell dubbele monitorstandaard - MDS19 is zo ontworpen dat deze een footprint heeft die 30% kleiner is dan die van de voorganger en over een grotere kijkafstand beschikt. Zo is er meer ruimte voor je vrij om te schrijven en naslagwerk te raadplegen en geniet je ook van een verbeterd kijkcomfort.

Net en opgeruimd workstation
Deze standaard heeft een doordacht ontwerp en wordt geleverd met functies voor kabelbeheer waardoor je kabels uit het zicht worden verborgen. Organiseer je kabels door ze te leiden door de ronde kabelopening en ze binnen de standaard te plaatsen. Dankzij de kabelclips langs de gebogen kruisstang blijven ze netjes uit het zicht.

Flexibele instelopties voor een ideale weergave
Je kunt beide monitoren onafhankelijk van elkaar aanpassen aan je ideale hoogte en kijkhoek. Elk scherm kan maximaal 130 mm worden verhoogd en 90° in de gewenste richting worden gedraaid, zodat je de staande stand kunt gebruiken voor eenvoudige navigatie op webpagina's of scrollen in verticale applicaties.

Compatibiliteit
Geoptimaliseerd voor Dell UltraSharp en P-serie monitoren met Dell Quick Release, monitoren uit de Dell E-serie en VESA-compatibele schermen van 19 inch tot 27 inch. Gebruik de meegeleverde VESA-adapterplaat om te koppelen van de Dell E-reeks of VESA-compatibele monitor.



Producteigenschappen Dell MDS19, Dubbele monitorstandaard

Kenmerken

Aantal schermen
2

Design

Kleur
Zwart

Kenmerken

VESA
100x100 mm
Montage
Vrijstaand
Maximaal schermformaat
27 inch
Maximale gewichtscapaciteit
6 kg

Ergonomie

In hoogte verstelbaar
Hoogte verstelbaarheidsbereik
130 mm
VESA (Maximaal)
100 x 100 mm

Gewicht en omvang

Diepte
249 mm
Breedte
577 mm

Producteigenschappen van Dell MDS19, Dubbele monitorstandaard

    • https://youtu.be/8XClVXE0uMw

Gerelateerde artikelgroepen Dell MDS19, Dubbele monitorstandaard

LED TV's
Klik hier voor LED TV's
 
Monitoren
Klik hier voor Monitoren
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.