Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Lexmark C3224dw

197927
Beoordeling
Artikelnummer197927
Fabrikantcode40N9100
EAN code0734646679787
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Met kleurenafdrukken van maximaal 22 pagina's per minuut*, een compact formaat en standaard Wi-Fi ondersteunt de Lexmark C3224dw kleine werkgroepen.

Bespaar papier, bespaar energie
Automatisch dubbelzijdig afdrukken is standaard, samen met een ingebouwde energiebesparende modus die overschakelt van de slaapstand naar afdrukken en weer naar de slaapstand zonder dat je iets hoeft in te stellen. Bovendien heeft het apparaat een EPEAT® Silver- en ENERGY STAR®-certificering.

Compacte behuizing
Omdat de CS3224dw slechts 243,7 mm hoog x 411,2 mm breed x 394,1 mm diep is, past deze printer bijna overal. Dankzij de compacte afmetingen en het lichte gewicht kan hij eenvoudig worden verzonden, geïnstalleerd en verplaatst.

Praktische duurzaamheid
Dankzij de stalen behuizing en beeldverwerkingscomponenten met een lange levensduur gaat de CS3224dw zeer lang mee.

Op alle fronten beveiligd
Lexmark's veelomvattende opvatting van productbeveiliging is bepalend voor het ontwerpen en de ontwikkeling van ons hele productassortiment. Onze beveiligingsfuncties helpen je je gegevens te beveiligen, in het document, in het apparaat, in het netwerk en alles daartussenin.

Uitgebreide connectiviteit
Naast de ingebouwde Ethernet- en USB-aansluitingen kunnen mobiele gebruikers ook Wi-Fi gebruiken om gemakkelijk af te drukken via de Lexmark Mobile Print-app en via Mopria® en AirPrint. Onze nieuwe installatiewizard voor Wi-Fi vereenvoudigt bovendien de draadloze configuratie.

Kleuren waarop je kunt rekenen
Je krijgt in enkele seconden diepe, heldere kleuren met de unieke Unison-toner van Lexmark. Vervangende tonercartridges voor de CS3224dw hebben een hoog rendement van maximaal 1500 pagina's** en kunnen eenvoudig worden geplaatst. Ze zorgen ervoor dat je langer kunt afdrukken en verminderen de downtime. En als de kleurentoner op is, kun je blijven afdrukken in zwart-wit.

** Het gemiddelde rendement bij doorlopend enkelzijdig afdrukken in zwart-wit of met samengestelde kleuren (CMY) is bepaald op dit aantal pagina's, in overeenstemming met de norm ISO/IEC 19798. Het werkelijke rendement zal aanzienlijk verschillen op basis van diverse factoren. Zie www.lexmark.com/yields voor meer informatie.

* Afdruk- en kopieersnelheden gemeten conform respectievelijk ISO/IEC 24734 en ISO/IEC 24735 (ESAT). Ga voor meer informatie naar: www.lexmark.com/ISOspeeds.

"Aanbevolen maandelijkse paginahoeveelheid" is een reeks pagina's die klanten helpt het productaanbod van Lexmark te evalueren op basis van het gemiddelde aantal pagina's dat klanten elke maand op het apparaat willen afdrukken. Lexmark raadt aan het aantal pagina's per maand binnen het opgegeven bereik te houden voor optimale apparaatprestaties, op basis van factoren zoals: suppliesvervangingsintervallen, papierbeladingsintervallen, snelheid en gebruikelijk klantgebruik.


De 4 jaar garantie dekt gratis 24-uurs online ondersteuning en toegang tot technische hulp per telefoon tijdens kantooruren. Voor je gemak omvat de garantie ook reparaties, inclusief de kosten van reserveonderdelen. Registreer je apparaat.

Producteigenschappen Lexmark C3224dw

LED Technologie

Afdrukken

Printsnelheid (mono)
20-29 ppm
Printsnelheid (zwart)
22.0 ppm
Tijd tot 1e afdruk (zwart)
11.1 s
Printsnelheid (kleur)
20-29 ppm
Printsnelheid (kleur)
22.0 ppm
Tijd tot 1e afdruk (kleur)
11.1 s
Maximale Printresolutie
600x600 dpi
Dubbelzijdig Printen
Aanbevolen Printvolume
1500 per maand
Max. Papierformaat
A4

Aansluitingen

Parallel
Apple AirPrint
PictBridge
Kaartlezer

Kenmerken

Gebruiksindicatie (max.)
30000 per maand

Design

LCD Scherm
zwart-wit

Energie

Stroomverbruik (stand-by)
15.5 Watt
Stroomverbruik (gebruik)
385.0 Watt

Gewicht en omvang

Afmetingen (BxDxH)
411x394x244 mm

Invoer- & uitvoercapaciteit

Aantal Invoerlades
2
Capaciteit 1e invoerlade
250 vel

Prestatie

Geheugen
256 MB
Geluidsproductie
51 dB

Poorten & interfaces

USB-aansluiting

Netwerk

LAN Aansluiting
WiFi
NFC

Gerelateerde artikelgroepen Lexmark C3224dw

Papier
Klik hier voor Papier
 
Tonercartridges
Klik hier voor Tonercartridges
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.