Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Kobo Libra H2O Sleepcover Aqua

199162
Kobo Libra H2O Sleepcover Aqua | N873-AC-AQ-E-PU
Beoordeling
Artikelnummer199162
FabrikantcodeN873-AC-AQ-E-PU
EAN code0681495007844
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier





Als je de Kobo Libra wilt beschermen tegen krassen en stoten kun je geen betere beschermhoes vinden dan deze originele Kobo Libra H2O Sleepcover. . De Kobo Libra H2O sleepcover is uitgevoerd met een zachte luxe kunstlederen kaft en in de binnenzijde vind je een harde plastic 'body' waarin je e-reader stevig vastgeklikt zit.

Wanneer je de sleepcover opent, ontwaakt de Kobo Libra H2O uit de slaapmodus en wanneer je de beschermhoes weer dichtdoet gaat de e-reader automatisch in de slaapmodus. Let op: in het instellingen-menu van de e-reader kun je dit in- of uitschakelen.

Ook kun je deze hoes omtoveren tot leesstandaard met twee standen; je kunt handsfree lezen in liggende- of staande modus.

Gerelateerde artikelgroepen Kobo Libra H2O Sleepcover Aqua

Ebook readers
Klik hier voor Ebook readers
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.