Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

StarTech presentatie afstandsbediening

199577
StarTech presentatie afstandsbediening | PRESREMOTEStarTech presentatie afstandsbediening | PRESREMOTEStarTech presentatie afstandsbediening | PRESREMOTEStarTech presentatie afstandsbediening | PRESREMOTE
Beoordeling
Artikelnummer199577
FabrikantcodePRESREMOTE
EAN code0065030872348
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 36,00

€ 29,75 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst




Als u tijdens het geven van een presentatie achter uw computer blijft staan, is dat niet de meest effectieve manier om de aandacht van uw publiek te behouden. Met een draadloos bereik van 27 m geeft deze presentatieklikker u volledige controle over wat op uw scherm te zien is, en kunt u vrij in de ruimte bewegen terwijl u uw presentatie bedient alsof u bij uw computer staat.

Deze draadloze presentatieklikker heeft een slank, ergonomisch design en wordt samen met de benodigde batterijen en een opbergkoffer geleverd, voor ultieme mobiliteit. U kunt de draadloze ontvanger in de presentatie-afstandsbediening opbergen, als u deze niet gebruikt.

De USB ontvanger werkt met bijna elke Mac of Windows computer. Steek de ontvanger gewoon in uw laptop en u bent klaar voor de presentatie.

Producteigenschappen StarTech presentatie afstandsbediening

Design

Kleur
Zwart

Kenmerken

Aansluitbereik
27 m

Netwerk

Frequentieband
2.4 GHz

Verbinding

Meegeleverde ontvanger

Overig

Opberg etui

Energie

Batterijen meegeleverd

Accu

Type batterij
AAA

Gewicht en omvang

Breedte
31 mm
Diepte
134 mm
Hoogte
25 mm
Gewicht
120 g

Verpakking

Breedte verpakking
98 mm
Hoogte verpakking
44 mm
Diepte verpakking
195 mm
Gewicht verpakking
180 g

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.