Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Next Level Racing Wheel Stand DD

199599
Beoordeling
Artikelnummer199599
FabrikantcodeNLR-S013
EAN code0737787153246
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijdonbekend
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

€ 279,00

€ 230,58 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De Next Level Racing Wheel Stand DD is de sterkste en meest rigide, instelbare, hoogste kwaliteit en voorzien van een wielstandaard die de markt ooit heeft gezien. Door uitgebreide feedback van klanten en professionals is ervoor gezorgd dat de DD de standaard voor wielstandaards verhoogt op het gebied van kwaliteit, ontwerp en functionaliteit. Introductie van lasergesneden en robotgelast koolstofstaal in een stealth matzwarte afwerking voor ultieme stijfheid en uitstraling.

De Wheel stand DD is het volgende niveau van wielstandaards, ontworpen en gebouwd om de sterkste en meest veelzijdige functie te zijn. De Wheel Stand DD is de eerste die bestand is tegen de kracht van direct aangedreven wielen, professionele pedaalsets en inclusief handremondersteuning. De Wheel Stand DD is een professioneel product voor de serieuze sim-racers die high-end apparatuur gebruiken. De standaard is ontworpen en uitgebreid getest voor gebruik met Direct Drive-wielen, professionele pedaalsets, hoogwaardige Thrustmaster- en Fanatec-wielen, shifters en zelfs handremmen.

Specificaties:

Ondersteunde hoogte - 120 - 210 cm
Productafmetingen - 80 x 88 x 64cm
Productgewicht - 20 kg

Gerelateerde artikelgroepen Next Level Racing Wheel Stand DD

Cockpits en Stands Accessoires
Klik hier voor Cockpits en Stands Accessoires
 
Racesturen en Wheelbase
Klik hier voor Racesturen en Wheelbase
 
Racesim Accessoires
Klik hier voor Racesim Accessoires
Pedalen en Shifters
Klik hier voor Pedalen en Shifters
 
Racesim Stoelen
Klik hier voor Racesim Stoelen
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.