Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

HP 3y Pickup Return Monitor 2y-wty SVC.C

200239
HP 3y Pickup Return Monitor 2y-wty SVC.C | UK192E
Beoordeling
Artikelnummer200239
FabrikantcodeUK192E
EAN code5052217120762
FabrieksgarantieGeen
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijdonbekend
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

€ 12,00

€ 9,92 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
HP 3 jaar haal- en brengservice
Met HP Pick Up and Return Service wordt uw notebook pc snel opgehaald, gerepareerd en teruggestuurd en zijn de verzendkosten inbegrepen. U heeft 24x7 toegang tot technische support en uitgebreide dekking en de notebook wordt ondersteund door de fabrikant die deze het beste kent.

De uitgebreide dekking begint op de dag dat u uw HP pc koopt. U krijgt de beste dekking en waarde als u de service tegelijk met uw pc aanschaft. Bijvoorbeeld: Als u de 2-jarige service samen met uw pc aanschaft, duurt de dekking twee volle jaren, als u de 2-jarige service 3 maanden na aanschaf van uw pc toevoegt, duurt de dekking slechts 21 maanden - er zijn opties voor meerdere jaren beschikbaar.

Gerelateerde artikelgroepen HP 3y Pickup Return Monitor 2y-wty SVC.C

Monitoren
Klik hier voor Monitoren
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.