Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

HP Reverb Virtual Reality Headset

200646
HP Reverb Virtual Reality Headset | 6KP43EA#ABBHP Reverb Virtual Reality Headset | 6KP43EA#ABB
Beoordeling
Artikelnummer200646
Fabrikantcode6KP43EA#ABB
EAN code0193905282654
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
HP Reverb VR
Transformeer uw verwachtingen van VR. Met dubbele resolutie, twee keer de pixels, breng je content naar een ander niveau met deze ultralichte, ultra-meeslepende headset die het spel verandert.

Levensechte VR als nooit tevoren
Ontdek een multi-sensorische ervaring als geen ander met de HP headset op het volgende niveau. Met een verbluffende resolutie van 2160 x 2160 per oog, een gezichtsveld van 114 °, plus geïntegreerde ruimtelijke audio en dual smart assistent ondersteunde microfoons kunt u de volledige meeslepende kracht van VR benutten.

Lichter, kleiner en slanker dan ooit
Meer gestroomlijnd en meer draagbaar, deze superlichte HMD biedt langdurig comfort, voor een diepe onderdompeling en een natuurlijke kijkervaring in elke sessie. Het is innovatie licht gedragen.

Naadloze opstelling
Met geïntegreerde motion tracking, een 2-in-1-kabel die HDMI 2.0 en USB 3.0 koppelt, en compatibiliteit met zowel Windows Mixed Reality als Windows Mixed Reality Ultra-pc's, ga je zonder gedoe van de doos naar totale onderdompeling van het instellen van extra randapparatuur.

Ongelofelijk comfortabel
De perfecte combinatie van comfort en gemak, deze headset maakt gebruik van een dubbel gevoerde hoofdband, eenvoudige instelknop en aan de voorzijde scharnierend display voor een geweldige ervaring, zelfs na langdurig dragen.

Gerelateerde artikelgroepen HP Reverb Virtual Reality Headset

Virtual Reality Accessoires
Klik hier voor Virtual Reality Accessoires
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.