Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Xiaomi Mi True Wireless Earbuds

201674
Xiaomi Mi True Wireless Earbuds | ZBW4480GLXiaomi Mi True Wireless Earbuds | ZBW4480GLXiaomi Mi True Wireless Earbuds | ZBW4480GLXiaomi Mi True Wireless Earbuds | ZBW4480GLXiaomi Mi True Wireless Earbuds | ZBW4480GL
Beoordeling
Artikelnummer201674
FabrikantcodeZBW4480GL
EAN code6934177709968
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Volledig draadloze Xiaomi Mi True Wireless Earbuds hebben een miniatuurformaat, zodat je je zelfs na een paar uur luisteren naar muziek niet moe voelt. Moderne Bluetooth 5.0 minimaliseert het leeglopen van de batterij, een geavanceerde luidspreker stelt je in staat om duidelijk lage en hoge tonen te te horen, en een handige doos biedt niet alleen opslag, maar kan de earbuds ook opladen.

Autonomie: bewaar je earbuds en laad deze tegelijkertijd op.
De gebruiksduur van de earbuds met een batterijcapaciteit van 40 mAh op een enkele lading bedraagt 4 uur. Dankzij de compacte, prachtige opbergdoos voor de earbuds kun je de earbuds niet alleen opbergen, maar ook opladen, dankzij de ingebouwde batterij met een capaciteit van 300 mAh. Dit is genoeg voor twee volledige ladingen, dus de totale speeltijd komt op 12 uur. Wanneer de earbuds uit de oplaadcassette worden gehaald, maakt deze automatisch verbinding met het laatst gekoppelde apparaat, en wanneer hij weer in zijn oplaadcassette wordt geplaatst, wordt hij uitgeschakeld en begint hij met opladen.

Bediening: eenvoudig en handig
Met een enkele knop op elke bud zijn Mi Earbuds eenvoudig te bedienen. Met één aanraking kun je muziek pauzeren of een inkomende oproep beantwoorden, en dubbeltikken om je stemassistent te starten: Google Assistant of Siri. Voor het oproepen van stemassistenten zijn compatibele mobiele apparaten vereist.

Ultralicht ontwerp: slechts 4 gram per bud
Elke earbud weegt slechts 4,2 gram. Het gebogen oppervlak, geschikt voor de meeste oren, en de structuur en hoek van de geluidsgeleider, die in de gehoorgang past, zijn zo nauwkeurig afgesteld dat ze ideaal zijn voor het menselijk oor - en veroorzaken geen vermoeidheid, zelfs niet na een paar uur muziek luisteren. De koptelefoonhoes en opbergdozen zijn gemaakt van duurzaam mat zwart ABS-plastic dat bestand is tegen vervaging, verkleuring en mechanische belasting.

Xiaomi Mi Earbuds zijn zo licht en comfortabel dat je nauwelijks merkt dat je ze draagt.

Producteigenschappen Xiaomi Mi True Wireless Earbuds

Kenmerken

Draagwijze
In-Ear
Aanbevolen gebruik
Telefoongesprekken & muziek
Microfoontype
Ingebouwd
Headset type
Stereofonisch
Producttype
headset
Positie speakers koptelefoon
Intraauraal
3,5mm-connector
Kleur
Zwart

Prestatie

Connectiviteitstechnologie
Draadloos

Andere klanten kochten ook

Artnr Omschrijving Ga Prijs
196852 TP-Link Bluetooth 4.0 Nano USB Adapter 24 € 9,95


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.