Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

StarTech Monitor verhoger

201780
StarTech Monitor verhoger | MONSTNDStarTech Monitor verhoger | MONSTNDStarTech Monitor verhoger | MONSTND
Beoordeling
Artikelnummer201780
FabrikantcodeMONSTND
EAN code0065030881968
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 75,00

€ 61,98 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Creëer een meer ergonomische werkruimte. Met deze sterke en stevige in hoogte verstelbare monitorverhoger kun je je scherm boven het bureau plaatsen voor een meer comfortabele kijkhoek en om nekpijn te voorkomen. Zijn aantrekkelijke zilveren en zwarte design versterkt de esthetische uitstraling van je werkruimte en zorgt voor meer opslagruimte eronder.

In hoogte verstelbaar voor een aangepaste kijkhoek
Zet je scherm in een hogere positie. Je kunt de hoogte van de in hoogte verstelbare monitorstandaard eenvoudig en in drie verschillende hoogten aanpassen: 12,5, 15 of 17,5 cm boven het bureau.

Stabiele ondersteuning van je scherm
Met een robuust 27 x 41 cm stalen oppervlak en een aluminiumbasis biedt de in hoogte verstelbare schermverhoger stabiel platform voor een scherm tot 32 inch met een maximumgewicht van 10 kg. Je kunt het ook voor je laptop gebruiken. De poten hebben een antislipcoating voor een sterke houvast en beschermen je bureauoppervlak tegen krassen en deuken. Hij is ideaal voor vele verschillende bureauoppervlakken inclusief glas.

Maak ruimte vrij
Maximaliseer je werkruimte en creëer een netjes georganiseerde omgeving. Bewaar je muis, telefoon en andere voorwerpen onder de standaard zodat ze uit het zicht, maar niet buiten handbereik zijn. Je kunt de verstelbare monitorstandaard ook gebruiken om je printer hoger te plaatsen om zo ruimte op je bureau of werkblad onder de printer vrij te maken. De geïntegreerde kabelgoten houden kabels goed georganiseerd en uit het zicht.

Vrijwel geen montage vereist
Door de snelle en eenvoudige installatie ben je met de in hoogte verstelbare monitor verhoger weer snel aan werk.

Gerelateerde artikelgroepen StarTech Monitor verhoger

Monitoren
Klik hier voor Monitoren
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.