Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Sharkoon Mobile DAC PD

202003
Sharkoon Mobile DAC PD | KK#S04Sharkoon Mobile DAC PD | KK#S04
Beoordeling
Artikelnummer202003
FabrikantcodeKK#S04
EAN code4044951028283
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 22,00

€ 18,18 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Voor iedereen die onderweg in zijn muziek wil opgaan, presenteert Sharkoon de ultracompacte Sharkoon Mobile DAC PD. Met deze digitaal-analoogomzetter kun je genieten van een hogeresolutie-weergave en versterking met headsets en hoofdtelefoons die zijn voorzien van een TRRS-aansluiting. De geïntegreerde USB-C-aansluiting met Power Delivery maakt het ook mogelijk om mobiele apparaten (smartphones, tablets, enz.) op te laden tijdens gebruik. Podcasters en streamers profiteren van de microfooningang van hoge kwaliteit, die zorgt voor een duidelijke spraakopname. En met de hardware-equalizer kan de lineaire geluidsmix met één druk op de knop naar eigen smaak worden aangepast.

Uitstekende mobiliteit met USB-C
Door zijn ultracompacte vorm past de Mobile DAC PD in elke zak. Hij werkt met geschikte hoofdtelefoons en headsets die gebruik maken van TRRS-stekkers en is gemakkelijk op het mobiele apparaat aan te sluiten via USB-C. De Mobile DAC PD is compatibel met alle gangbare Android-smarpthones en -tablets.

Vol geluid, volle batterij
Naast een TRRS-poort en een USB-C-stekker voor aansluiting op mobiele apparaten is de Mobile DAC PD voorzien van een USB-C-poort voor Power Delivery. Met deze poort kan het aangesloten mobiele apparaat worden opgeladen met maximaal 60 watt, terwijl tegelijkertijd muziek kan worden afgespeeld. Ontspannen werken op de laptop, tablet of MacBook is dus altijd en overal gegarandeerd.

In de lucht overal
Met de praktische Mobile DAC PD heb je niet alleen een krachtige hoofdtelefoonversterker op zak, ook podcasts, telefoongesprekken en voicechats profiteren allemaal van de hoogwaardige 'On-the-Go'-microfooningang.

Gerelateerde artikelgroepen Sharkoon Mobile DAC PD

Headsets
Klik hier voor Headsets
 
Headphones
Klik hier voor Headphones
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.