Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Glorious PC Gaming Race Muis Polssteun

203689
Glorious PC Gaming Race Muis Polssteun | GV-M-DARKGlorious PC Gaming Race Muis Polssteun | GV-M-DARKGlorious PC Gaming Race Muis Polssteun | GV-M-DARK
Beoordeling
Artikelnummer203689
FabrikantcodeGV-M-DARK
EAN code0857372006341
FabrieksgarantieGeen
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd6-9 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 23,00

€ 19,01 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De glorieuze houten polssteunen zijn gemaakt van wit essenhout met een medium tot grove korrel. Ze zijn gemaakt van massief hout en bieden uitstekende ondersteuning bij het gebruik van je gamingmuizen. De polssteunen zijn bedekt met een unieke polish die zorgt voor een glad oppervlak voor het verschuiven van je handpalmen en is bestand tegen erosie van zweet en oliën. Aan de onderkant van onze polssteunen vindt u antislip rubberen kussens die voorkomen dat ze over verschillende oppervlakken bewegen.



Opmerking : Omdat dit product is gemaakt van echt hout: het korrelpatroon, de helderheid van het logo en de kleur kunnen enigszins afwijken van de afbeeldingen in deze aanbieding.

Producteigenschappen Glorious PC Gaming Race Muis Polssteun

Design

Kleur
Zwart

Kenmerken

Materiaal
Hardhout

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.