Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

DrayTek Vigor 2765 VDSL 35b router annex

203941
Beoordeling
Artikelnummer203941
FabrikantcodeV2765-A
EAN code4712909129152
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 196,00

€ 161,98 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De DrayTek Vigor 2765 VDSL 35b router annex A is een analoge ADSL2 /VDSL2 modem router met VDSL SuperVectoring voor extra hoge VDSL-snelheden tot 300 Mbps. Voor extra zekerheid sluit u een extra verbinding aan via de configureerbare LAN/WAN-poort of via de USB-aansluitingen (3G/4G dongel).

VDSL2/ADSL2( ) modem router
De Draytek Vigor 2765 Annex A is een router voor analoge VDSL2/ADSL2( ) verbindingen. Het snelle apparaat is voorzien van 4 Gigabit LAN-poorten, waarvan de vierde poort ook te configureren is als WAN-poort. Zo kunt u eventueel een extra breedband internetverbinding aansluiten op de Draytek router. U beschikt dan over een back-up verbinding als de primaire verbinding mocht wegvallen. Aan de achterkant van de Draytek 2765 zitten ook twee USB 2.0 poorten waar u een 3G/4G USB-modem op kunt aansluiten voor een derde internetverbinding.

VPN: veilig inloggen op afstand
Wilt u vanaf een andere locatie veilig kunnen inloggen op het netwerk van de Draytek Vigor 2765? Dit is mogelijk met behulp van VPN, waarmee een beveiligde verbinding wordt gecreëerd tussen de externe locatie en de Draytek Vigor 2765. De Draytek Vigor 2765 ondersteunt twee VPN-tunnels zodat twee personen tegelijkertijd bij de netwerkbestanden kunnen, waar ze zich ook bevinden.

Ingebouwde firewall
In de Draytek Vigor 2765 zit een uitgebreide firewall met onder andere Stateful Packet Inspection en DDoS bescherming. Schadelijke data worden tijdig gedetecteerd en onderschept voordat ze uw computer binnendringen. En wanneer een DoS aanval wordt gedecteerd zal de firewall automatisch het verkeer met de aanvaller blokkeren. Daarnaast kunt u content filtering toepassen om schadelijke of aanstootgevende websites te blokkeren op basis van opgegeven URL's of zoekwoorden.

QoS en Bandbreedte management
Maakt u in het netwerk gebruik van VoIP-telefoons, dan zorgt de Draytek Vigor 2765 er middels Quality of Service (QoS) automatisch voor dat telefonieverkeer voorrang krijgt op ander netwerkverkeer. Op deze manier wordt gegarandeerd dat telefoongesprekken altijd soepel verlopen, zonder dat de verbinding vertraagt of wegvalt. Om te voorkomen dat het netwerk overbelast wordt, kunt u per gebruiker een bandbreedtelimiet instellen. Ook kunt u ongepaste (zware) toepassingen blokkeren, zoals downloaden via P2P-netwerken.

Producteigenschappen DrayTek Vigor 2765 VDSL 35b router annex

POTS (Analoog)
ISDN
USB host
VoIP
IPv6

Netwerk

Gigabit LAN
Aantal LAN poorten (RJ45)
4

Gerelateerde artikelgroepen DrayTek Vigor 2765 VDSL 35b router annex

Netwerkkabels RJ45
Klik hier voor Netwerkkabels RJ45
 
Accesspoints & Bridges
Klik hier voor Accesspoints & Bridges
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.