Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Minix SSD Hub - M.2 2280 SATA3 SSD 240GB

204120
Minix SSD Hub - M.2 2280 SATA3 SSD 240GB | NEO-S2GRMinix SSD Hub - M.2 2280 SATA3 SSD 240GB | NEO-S2GR
Beoordeling
Artikelnummer204120
FabrikantcodeNEO-S2GR
EAN code4897016418617
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkostenvanaf € 2,95
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De MINIX NEO Storage is 's werelds eerste dat SSD-opslag combineert met extra data- en display-uitvoerpoorten voor snelle overdracht en comfort. Exclusief ontworpen voor Apple MacBook, Apple MacBook Air en Apple MacBook Pro, bevat MINIX NEO Storage ingebouwde SSD-opslag, HDMI [4K @ 30Hz], 2 x USB 3.0 en USB-C [alleen Power Delivery] in een lichtgewicht, aluminium hub die perfect past bij uw Apple MacBook.

Een nieuwe ervaring in externe opslag.
MINIX NEO Storage herdefinieert externe SSD-opslag en combineert snelheid en functionaliteit in een slanke, ultramoderne hub die het potentieel van uw Apple MacBook maximaliseert. Sluit eenvoudig MINIX NEO Storage aan op een USB-C-poort op uw Apple MacBook om te genieten van ongelooflijk snelle SSD-opslag, de veelzijdigheid van twee USB 3.0-poorten en prachtige, kristalheldere 4K-resolutie op een extern scherm via HDMI-uitgang. Terwijl uw MacBook ook opgeladen blijft via de USB-C pass-through oplaadpoort.

Super snel, super gemakkelijk.
MINIX NEO Storage biedt eenvoudige toegang tot uw gegevens en inhoud, ideaal voor het opslaan van 4K-video en foto's die u binnen enkele seconden via de geïntegreerde HDMI-poort naar een extern beeldscherm kunt uitvoeren.

Compact, handig en betrouwbaar.
Geniet van het volgende niveau van solid-state technologie en gemak dat MINIX NEO Storage met een gerust hart biedt met een beperkte garantie van 3 jaar. De toekomstgerichte USB-C-connectiviteit, veelzijdigheid en opslagfunctionaliteit van MINIX NEO Storage maken het de ultieme partner voor uw Apple MacBook, Apple MacBook Air en Apple MacBook Pro.

Producteigenschappen Minix SSD Hub - M.2 2280 SATA3 SSD 240GB

Kenmerken

Schrijfsnelheid
400 MB/s
Leessnelheid
400 MB/s

Poorten & interfaces

Thunderbolt

Netwerk

WiFi

Aansluitingen

USB-connector
USB type-C

Design

Kleur
Grijs

Gewicht en omvang

Breedte
115 mm
Diepte
43.5 mm
Hoogte
11 mm

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.