Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Startech Dual M.2 PCIe SSD Adapter

204140
Startech Dual M.2 PCIe SSD Adapter | PEX8M2E2Startech Dual M.2 PCIe SSD Adapter | PEX8M2E2Startech Dual M.2 PCIe SSD Adapter | PEX8M2E2
Beoordeling
Artikelnummer204140
FabrikantcodePEX8M2E2
EAN code0065030886390
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd1-2 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 246,00

€ 203,31 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Vergroot je systeemsnelheid en -prestatie met deze dubbele M.2 PCIe SSD adapter. Hiermee kun je twee high performance PCIe 3.0 M.2 SSD's van bedrijfskwaliteit (NVMe en AHCI) toevoegen aan de PCIe 8-lane (of groter) sleuf van je desktop werkstation of server.

Verhoog je systeemsnelheid
Met de uitbreidingskaart kun je volledig profiteren van de hoge snelheid en compacte afmeting van PCIe M.2 interne solid-state drives. Na installatie van de M.2 op PCIe gebaseerde schijven, verhoogt de adapter je opslagcapaciteit en zorgt voor een aanzienlijke versnelling van je computer, waardoor ook de gegevensoverdracht wordt versneld.

Tegelijkertijd toegang tot twee M.2 PCIe SSD's
De dubbele M.2 naar PCIe uitbreidingskaart is uitgerust met een high-speed ASM2824 switch, waardoor je tegelijkertijd toegang heeft tot twee schijven. Omdat de adapterkaart niet afhankelijk is van PCIe splitsing, kan die eenvoudig worden ge´ntegreerd in alle systemen, zowel nieuwe als oudere.

Met de M.2 PCI express adapter krijg je ook aparte toegang tot je M.2 PCIe SSD's - of je kunt software RAID gebruiken om een RAID array te bouwen voor het toevoegen van redundantie of verbetering van je systeemprestatie.

Brede systeemcompatibiliteit
De adapter wordt direct op het moederbord van je computer aangesloten ter ondersteuning van twee PCIe M.2 SSD's via een x8 PCIe uitbreidingssleuf. De adapter is compatibel met PCIe 3.0 moederborden en ook neerwaarts compatibel met PCIe 2.0 en PCIe 1.0.

Ondersteunt vele verschillende PCIe M.2 SSD's
De PCIe M.2 NGFF (M Key) adapter ondersteunt PCIe 3.0 NVMe en PCIe-AHCI M.2 SSD's waaronder 2242, 2260 en 2280 schijven, waarbij de meest gebruikelijk schijfmaten worden ondersteund: lengtes: 42, 60 en 80 mm.

Eenvoudig te installeren
De uitbreidingskaart wordt geleverd met een vooraf ge´nstalleerde full-profile steun, terwijl een halfhoge/low-profile steun wordt meegeleverd voor installatie in kleine-vormfactorcomputers.

Geventileerde steunen
De geventileerde steunen van de PCIe M.2 NGFF SSD adapterkaart vergroot de luchtstroom, waardoor de warmte sneller wordt afgevoerd.

Producteigenschappen Startech Dual M.2 PCIe SSD Adapter

SATA
SAS
IDE
Raid
Maximaal aantal drives
2

Opslag

M.2

Gerelateerde artikelgroepen Startech Dual M.2 PCIe SSD Adapter

SATA Harddisks
Klik hier voor SATA Harddisks
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.