Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

WOOX R4444 Smart Home Pakket

204200
WOOX R4444 Smart Home Pakket | R4444WOOX R4444 Smart Home Pakket | R4444WOOX R4444 Smart Home Pakket | R4444WOOX R4444 Smart Home Pakket | R4444
Beoordeling
Artikelnummer204200
FabrikantcodeR4444
EAN code7432228358312
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijdonbekend
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

€ 104,00

€ 85,95 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Met de WOOX Smart Home complete starterset heb je meteen een mooi begin van je slimme huis Dankzij de 2 slimme stekkers, 2 lampen, een camera, een stekkerdoos met 4 USB-aansluitingen en 3 stopcontacten, bedien je al jouw apparaten waar je ook maar bent. Je hebt hier bovendien geen extra hubs of bridges bij nodig, eenvoudiger kan niet. Gebruik eenvoudig jouw mobiele telefoon op vakantie om de lampen in de woonkamer aan te zetten. Of zet bijvoorbeeld de luchtreiniger of de boiler aan vanuit werk.

WOOX R4028 Smart Stekkerdoos
Gebruik uw mobiele telefoon om op afstand een waterkoker aan te zetten, de lichten in de woonkamer aan te zetten, de luchtreiniger aan de praat te krijgen of zelfs de boiler aan te zetten. Het gebeurt allemaal met slechts een paar tikken in de intu´tieve Woox Home-app. Schakel uw apparaten op verschillende tijdstippen in en uit om de indruk te wekken dat er iemand thuis is.

WOOX R4553 LED Lamp
Met behulp van Wi-Fi kunt u de Woox Smart Bulb bedienen zonder een hub of extra hardware. De Smart Bulb is net zo eenvoudig te installeren als een standaard gloeilamp en maakt in een mum van tijd verbinding met uw Wi-Fi thuis via de gratis Woox Home-app. Met Woox Home kun je ook je lichten beheren met je smartphone of tablet, inclusief het aanpassen van de helderheid, het instellen van schema's en scŔnes en het bijhouden van de gebruikte energie. Voor extra gemak kunt u uw stem gebruiken om de Woox Smart Bulb te bedienen in combinatie met Amazon Alexa en Google Assistant.

WOOX R5024 Indoor Smart Camera
Verbonden met een intu´tieve smartphone-app fungeert Woox Camera als uw ogen en oren en biedt veiligheid en beveiliging terwijl u niet thuis bent. De geavanceerde patroonherkenning en bewegingsdetectietechnologie geeft u gemoedsrust, met aanpasbare waarschuwingen om u volledige controle te geven.

WOOX R4028 Smart Stekker
Op het werk, op vakantie, waar u ook bent - bedien uw huishoudelijke apparaten op afstand via internet via een Woox Smart Plug. Gebruik uw mobiele telefoon om op afstand een waterkoker aan te zetten, de lichten in de woonkamer aan te zetten, de luchtreiniger aan de praat te krijgen of zelfs de boiler aan te zetten. Het gebeurt allemaal met slechts een paar tikken in de intu´tieve Woox Home-app.Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.