monaco-days

Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

StarTech USB Stereo Audio Adapter

204458
StarTech USB Stereo Audio Adapter | ICUSBAUDIOBStarTech USB Stereo Audio Adapter | ICUSBAUDIOBStarTech USB Stereo Audio Adapter | ICUSBAUDIOB
Beoordeling
Artikelnummer204458
FabrikantcodeICUSBAUDIOB
EAN code0065030831710
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd1-4 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 20,00

€ 16,53 excl. BTW

  Stel een vraag  Verlanglijst
Deze USB audioadapter verandert een USB-poort in een audiopoort, waardoor je een headset en microfoon aan je computer kunt toevoegen zonder andere apparaten te hoeven ontkoppelen.

De USB audioadapter voldoet aan USB 2.0 en USB audio apparaatspecificatie 1.0 en kan dus zeer eenvoudig worden ge´nstalleerd. Je hoeft de adapter alleen op een beschikbare USB 2.0 poort aan te sluiten om daarna je audioapparaten op de beschikbare 3,5 mm audiopoorten aan te sluiten.

Omdat de adapter compatibel is met de meeste versies van Windows en Mac besturingssystemen, kan de adapter in bijna elke computeromgeving worden ge´ntegreerd, en biedt fantastische geluidskwaliteit en gemak.

NB: De ICUSBAUDIOB ondersteunt mono, maar geen stereo microfoon input.

Gerelateerde artikelgroepen StarTech USB Stereo Audio Adapter

Headsets
Klik hier voor Headsets
 
Headphones
Klik hier voor Headphones
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.