Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Rapoo Wireless Charging pad 10W- Black

204650
Rapoo Wireless Charging pad 10W- Black | RP XC110BLRapoo Wireless Charging pad 10W- Black | RP XC110BLRapoo Wireless Charging pad 10W- Black | RP XC110BL
Beoordeling
Artikelnummer204650
FabrikantcodeRP XC110BL
EAN code6940056195371
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
Levertijd5-8 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 22,00

€ 18,18 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Zorgeloos draadloos opladen: het Rapoo Wireless Charging pad 10W - Black is compatibel met alle smartphones (iOS en Android) die de Qi-oplaadstandaard ondersteunen. Laad uw telefoon eenvoudig op door hem zowel horizontaal als verticaal op de pad te plaatsen, zo eenvoudig is dat.

Snel opladen
"Klaar voor gebruik wanneer u dat bent: dit oplaadstation is ontworpen om een snelle laadsnelheid te leveren met 7,5 W vermogen voor iPhone-modellen en 10 W voor Android-telefoons, en bespaart u tijd. Laat uw telefoon gewoon op de pad terwijl u zich klaarmaakt om te gaan, tijdens het werk of voor het slapen gaan. Voor het snel opladen van iPhone- en Samsung-smartphones heeft u een QC 3.0-adapter nodig. "

Ultraslank compact ontwerp
Slank en elegant: met zijn slanke basis, schoon en compact ontwerp past dit draadloze oplaadpad goed in elke werkruimte of leefomgeving en voegt het meer gemak toe aan uw ruimte. Zijn lichte en compacte body maakt hem ook perfect om in je tas te stoppen en mee te nemen naar kantoor of op reis.

Bescherming tegen oververhitting en overlading
Beter voorkomen dan genezen: de XC110 is uitgerust met alle essentiële bescherming voor uw smartphone en zorgt voor een veilig en duurzaam gebruik van het oplaadpad. Overtemperatuurbeveiliging (OTP) zorgt ervoor dat het apparaat werkt binnen de maximale veilige temperatuur en voorkomt daarmee samenhangende schade. De bescherming tegen overlading (OVP) is ontworpen om de batterij van uw smartphone te beschermen.

Producteigenschappen Rapoo Wireless Charging pad 10W- Black

Kenmerken

Snelle oplaadtechnologie
Quick Charge 3.0

Energie

Stroom
2.0 A
Draadloos opladen
Maximaal vermogen
10 W
Type stroombron
USB

Design

Kleur
Zwart

Gerelateerde artikelgroepen Rapoo Wireless Charging pad 10W- Black

USB kabels & adapters
Klik hier voor USB kabels & adapters
 
Lightning kabels & adapters
Klik hier voor Lightning kabels & adapters
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.