Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Adesso wireless Vertical Ergonomic Mouse

204952
Adesso wireless Vertical Ergonomic Mouse | IMOUSE E30Adesso wireless Vertical Ergonomic Mouse | IMOUSE E30Adesso wireless Vertical Ergonomic Mouse | IMOUSE E30
Beoordeling
Artikelnummer204952
FabrikantcodeIMOUSE E30
EAN code0783750007344
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Met 2,4 GHz radiofrequentietechnologie biedt de Adesso wireless Vertical Ergonomic Mouse rechtshandige ergonomische muis u draadloos gemak en de vrijheid van een soepele verbinding tot een bereik van 30 voet zonder verwarde kabels. Deze ergonomische muis is ontworpen met een verticale oriëntatie en een voorgevormde vorm die een uniek comfortabele gebruikerservaring biedt. Met deze polsvriendelijke contourondersteuning houdt u uw hand in een gezonde "handdrukpositie", wat de neutrale positie van uw onderarm is, in tegenstelling tot de positie met "gedraaide onderarm" zoals bij een gewone muis. Twee internetknoppen bevinden zich handig aan de zijkant van de muis voor het bladeren door de pagina. De schakelbare DPI-knop bovenaan biedt meerdere niveaus van muiscursorsnelheid die handig is in verschillende omgevingen. De geavanceerde optische sensortechnologie houdt de muis precies op zijn plaats en laat u werken op de meeste glas-, hout-, marmer- en leeroppervlakken zonder dat u een muismat nodig heeft. Ten slotte is de iMouse E30 Plug and Play en vereist geen stuurprogramma's. Sluit de USB-ontvanger eenvoudig aan op een beschikbare USB-poort en geniet van de vrijheid van een comfortabele en draadloze muiservaring!

Producteigenschappen Adesso wireless Vertical Ergonomic Mouse

Rechts- of linkshandig
Rechts
Grootte muis
Medium

Processor

Type
Muis

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.