Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

FIBARO Home Center 3 (FGHC3)

206489
FIBARO Home Center 3 (FGHC3) | FGHC3 EU BLACKFIBARO Home Center 3 (FGHC3) | FGHC3 EU BLACK
Beoordeling
Artikelnummer206489
FabrikantcodeFGHC3 EU BLACK
EAN code5902701701987
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd1-2 weken
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 577,00

€ 476,86 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Op basis van 10 jaar ervaring en talloze opmerkingen van Fibaro-gebruikers en -installateurs is FIBARO Home Center 3 de meest geavanceerde slimme huisbeheerseenheid ter wereld. Modern en betrouwbaar apparaat waarmee u alle smart home-functies op een gemakkelijke manier kunt bedienen - een simpele druk op de knop, een gebaar of een woord maakt uw smart home tot leven.

Safety first
U kunt er zeker van zijn dat uw gegevens en toegang tot uw huis effectief worden beschermd. State-of-the-art beveiliging die wordt gebruikt door wereldwijde laptopfabrikanten maakt nu deel uit van het Home Center 3 om complexe gegevensbescherming te garanderen.

Geen internet-connectie is geen probleem meer
U hoeft zich geen zorgen meer te maken over geen internetverbinding, want uw huis behoudt zijn slimme functies, zelfs zonder. Het slimme huis van FIBARO zet het goede werk voort, zelfs zonder de wereldwijde internetverbinding.




Producteigenschappen van FIBARO Home Center 3 (FGHC3)

    • https://youtu.be/BEGbiR-gfXo

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.