Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Gelid Solutions Magnet Mesh 120 Dust Fil

207025
Beoordeling
Artikelnummer207025
FabrikantcodeSL-DUST-03
EAN code4897025782402
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 6,50

€ 5,37 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De Magnet Mesh 120 van Gelid Solutions is ontworpen om te voorkomen dat stof uw pc binnendringt. Stof verslechtert niet alleen de esthetiek, maar vermindert ook de koelprestaties en kan ook een bepaalde hoeveelheid elektrische capaciteit en geleidbaarheid accumuleren die de betrouwbaarheid en levensduur van uw computer beinvloeden.

Met het PVC-gaas met kleine vezels en geoptimaliseerde luchtstroom met dichte 17 porien per inch, zorgt Magnet Mesh 120 voor stoffiltering en laat het tot 90% vrije luchtstroom door. Het is duurzaam, wasbaar, herbruikbaar en compatibel met alle standaard 120 mm ventilatoren en ventilatieopeningen.

Magnet Mesh 120 kan worden aangebracht op de luchtinlaat of -uitlaat van het metalen pc-chassis, de PSU-kast, HTPC of elk ander apparaat waarop de 120 mm-ventilatoren zijn geinstalleerd. Past binnen enkele seconden dankzij het magnetische ontwerp!

Gerelateerde artikelgroepen Gelid Solutions Magnet Mesh 120 Dust Fil

PC Behuizingen
Klik hier voor PC Behuizingen
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.