Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Klik Aan Klik Uit Slimme wand-knop

207105
Klik Aan Klik Uit Slimme wand-knop | 70232
Beoordeling
Artikelnummer207105
Fabrikantcode70232
EAN code8713439702323
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd1-2 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 21,00

€ 17,36 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De ACST-9900 is een stijlvolle en compacte knop om uw lampen en apparaten draadloos te bedienen.Gebruikt u de knop in combinatie met de ICS-2000, dan is het tevens mogelijk acties in te schakelen.

En knop voor meerdere acties
Met deze compacte wandknop - een diameter van slechts 52mm - bedien je eenvoudig je verlichting of apparaten. Met n druk op de knop zet je je lampen of apparaat aan, door twee keer te drukken zet je deze weer uit. Dankzij de led-indicatie licht de rand van de knop groen of rood op als je de verlichting of apparaten in- of uitschakelt.

Overal te plaatsen
Het compacte en stijlvolle design maakt de ACST-9900 een aanwinst in iedere ruimte. De slimme wandknop kan dankzij het meegeleverde bevestigingstape op iedere plek huis worden bevestigd, maar is ook prima geschikt om bijvoorbeeld op een bureau te plaatsen.

Eindeloos combineren
Koppel de wandknop aan elke Start Line-ontvanger, ALED ledlamp of schakelaar voor garagedeur of zonwering. Combineer je de slimme wandknop met de ICS-2000, dan kan je zelf door middel van regels in de app instellen welke acties er uitgevoerd worden bij het indrukken van de knop, bijvoorbeeld bij n keer drukken actie A of twee keer drukken actie B. Het is zelfs mogelijk verschillende acties per dagdeel in te stellen.

Kenmerken
• En knop om met n klik meerdere lampen en apparaten mee te bedienen en acties mee uit te voeren
• Overal te plaatsen dankzij het compacte en draadloze ontwerp
• Werkt met alle Start Line-ontvangers, ledlampen en het ICS-2000 Control Station
• Indicatie als de batterij bijna lege batterij
• Zendbereik tot 30 meter

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.