Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

CableMod Vertical PCI-e Bracket, 2 x DP

207263
CableMod Vertical PCI-e Bracket, 2 x DP | CM-VPB-2DK-RCableMod Vertical PCI-e Bracket, 2 x DP | CM-VPB-2DK-R
Beoordeling
Artikelnummer207263
FabrikantcodeCM-VPB-2DK-R
EAN code0716894290655
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd1-2 weken
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 61,00

€ 50,41 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Geef je mooie nieuwe videokaart de aandacht die hij verdient met de CableMod Vertical PCI-e Bracket. Met zijn solide, volledig stalen constructie stelt deze bracket je in staat om je grafische kaart, of een PCI Express-kaart, veilig verticaal in je behuizing te monteren.

Hij heeft een hoogwaardige poedercoating die perfect bij de meeste behuizingen past, en kan binnen enkele minuten worden gemonteerd en geïnstalleerd. Het beste van alles is dat hij in vrijwel elke case met 7 vrije PCI-e-slots kan worden geïnstalleerd zonder wijzigingen aan je behuizing.

Inbegrepen in de doos is een hoogwaardige, snelle PCI-e-riserkabel waarmee je je grafische kaart op je moederbord kunt aansluiten, evenals twee speciaal ontworpen DisplayPort-kabels die op je monitor kunnen worden aangesloten.

OPMERKING: Deze bracket verlengt effectief de lengte van je PCI-e-kaart met 3,1 cm. Controleer of er voldoende ruimte in je behuizing is voordat je koopt. Deze bracket werkt niet met grafische kaarten met 3-slot PCI-e I/O-schilden.

Dit is wat je in de doos krijgt:
• 1x Verticale PCI-e Bracket
• 1x PCI-e-uitbreidingskabel
• 2x DisplayPort 1.4-kabels (1,8 m)
• 7x schroeven

Links met betrekking tot CableMod Vertical PCI-e Bracket, 2 x DP

.   https://cablemod.com/product/cablemod-vertical-pci-e-bracket-2-x-displayport-bla...


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.