Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Woox R7070 Smart Wireless Gateway [WiFi

207405
Woox R7070 Smart Wireless Gateway [WiFi | R7070Woox R7070 Smart Wireless Gateway [WiFi | R7070
Beoordeling
Artikelnummer207405
FabrikantcodeR7070
EAN code8435350741570
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd4-7 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 25,00

€ 20,66 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
R7070 Smart Wireless Gateway (WiFi naar Zigbee
is er de brug of hub tussen uw WiFi-router en de nieuwe op Zigbee gebaseerde WOOX-items. De R7070 ondersteunt tot 50 WOOX Zigbee-apparaten inclusief gloeilamp, slimme stekker, lichtschakelaar, sensoren, radiatorkranen, slimme sloten en meer in de toekomst. Je sluit de R7070 thuis aan op je 2.4GHz wifi router en hij creëert zijn eigen Zigbee omgeving waar je alle WOOX Zigbee apparaten op kunt aansluiten.

WOOX Zigbee-apparaten?
Sinds de start in 2018 levert WOOX uitsluitend 2,4 GHz WiFi-apparaten die u als gebruiker rechtstreeks op uw WiFi-router thuis aansluit. Met de groeiende vraag naar beveiligingsapparatuur zoals sensoren of deursloten hebben we ons eigen portfolio van Zigbee-apparaten ontwikkeld die nog steeds kunnen werken, communiceren en verbinden in de WOOX Home-app samen met de reeds bestaande WiFi-apparaten, hoe gaaf is dat! Het enige verschil is dat de Zigbee-apparaten een WOOX Zigbee Gateway nodig hebben waarmee ze verbinding kunnen maken. De WOOX Zigbee toestellen zorgen ervoor dat er gewerkt wordt in een persoonlijk Zigbee netwerk dat zorgt voor snelheid, stabiliteit en veiligheid.

Over Zigbee
Zigbee is een op IEEE 802.15.4 gebaseerde specificatie voor een reeks communicatieprotocollen op hoog niveau die worden gebruikt om persoonlijke netwerken te creëren met kleine digitale radio's met laag vermogen, zoals voor domotica, gegevensverzameling van medische apparatuur en andere lage bandbreedte nodig, ontworpen voor kleinschalige projecten die een draadloze verbinding nodig hebben. Daarom is Zigbee een draadloos ad-hocnetwerk met laag vermogen, lage gegevenssnelheid en dichtbij (d.w.z. persoonlijke ruimte).

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.