Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

WOOX R9075 Smart RGB LED Bulb [WiFi, E14

207407
WOOX R9075 Smart RGB LED Bulb [WiFi, E14 | R9075
Beoordeling
Artikelnummer207407
FabrikantcodeR9075
EAN code8435606703567
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd3-5 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 12,00

€ 9,92 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Beheer uw licht vanaf elke locatie

Met behulp van wifi kun je de Woox Smart Bulb besturen zonder een hub of extra hardware. De Smart Bulb is net zo eenvoudig te installeren als een standaard gloeilamp en maakt in een mum van tijd verbinding met je wifi thuis via de gratis Woox Home-app. Met Woox Home kunt u ook uw verlichting beheren met uw smartphone of tablet, inclusief het aanpassen van de helderheid, het instellen van schema's en scènes en het bijhouden van de verbruikte energie. Voor extra gemak kunt u uw stem gebruiken om de Woox Smart Bulb te bedienen wanneer deze is gekoppeld met Amazon Alexa en Google Assistant.

Spraakbesturing
De Woox Smart Bulb werkt rechtstreeks met Amazon Alexa en Google Assistant om je apparaten te beheren via spraakbesturing. Geef elke Smart Bulb een naam en communiceer eenvoudig met de naam wanneer u een spraakopdracht geeft. U kunt ook een groep voor al uw slimme apparaten maken en ze allemaal met één opdracht bedienen.

Geen hub vereist
De Woox Smart Bulb werkt met elke wifi-router (2,4 GHz-band) zonder dat je een aparte hub of betaalde abonnementsservice nodig hebt.

Afstandsbediening
U kunt uw lampen op afstand bedienen, waar u ook bent. Met geofencingtechnologie kunnen uw lampen u zelfs thuis verwelkomen of automatisch uitschakelen wanneer u uw huis verlaat. Het draait allemaal om het vereenvoudigen van uw leven en het geven van gemoedsrust op slimme en nuttige manieren.

Stel lichtschema's in
Stel de lichten in om op een vooraf ingestelde tijd aan te gaan, zodat de lichten aan zijn als je thuiskomt. U kunt zelfs kamers instellen om op verschillende tijdstippen te verlichten. En natuurlijk kun je de lichten 's nachts geleidelijk laten uitgaan, zodat je je nooit zorgen hoeft te maken of je lampen hebt laten branden.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.