Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

WOOX Smart Security Set Basic [WiFi/ Zig

207418
WOOX Smart Security Set Basic [WiFi/ Zig | R7072WOOX Smart Security Set Basic [WiFi/ Zig | R7072WOOX Smart Security Set Basic [WiFi/ Zig | R7072WOOX Smart Security Set Basic [WiFi/ Zig | R7072
Beoordeling
Artikelnummer207418
FabrikantcodeR7072
EAN code8435350741648
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
R7072 Beveiligingskit Basic (Zigbee & WiFi)
is de kit voor jou wanneer je begint met het brengen van slimme beveiligingsapparaten naar je huis of kantoor en geen fortuin wilt uitgeven, maar een geweldige ervaring en solide apparaten wilt hebben.

R7072 bevat;
1 * R7070 slimme draadloze gateway
1 * R7056 Smart Zigbee PIR-bewegingssensor
1 * R7047 Smart Zigbee deur- / raamsensor
1 * R4071 Smart WiFi HD-camera voor binnen

Stel ze in, beveilig je bezittingen, creëer veiligheid en interactie met de gratis WOOX Home-app op je telefoon en weet wanneer er iets gebeurt, beweging, deur of raam opent of sluit of wanneer iets of iemand beweegt en je krijgt een duidelijk beeld en hercoderingen met de meegeleverde camera.


WOOX Zigbee-apparaten?
Sinds de start in 2018 levert WOOX uitsluitend 2,4 GHz WiFi-apparaten die u als gebruiker rechtstreeks op uw WiFi-router thuis aansluit. Met de groeiende vraag naar beveiligingsapparatuur zoals sensoren of deursloten hebben we ons eigen portfolio van Zigbee-apparaten ontwikkeld die nog steeds kunnen werken, communiceren en verbinden in de WOOX Home-app samen met de reeds bestaande WiFi-apparaten, hoe gaaf is dat! Het enige verschil is dat de Zigbee-apparaten een WOOX Zigbee Gateway nodig hebben waarmee ze verbinding kunnen maken. De WOOX Zigbee toestellen zorgen ervoor dat er gewerkt wordt in een persoonlijk Zigbee netwerk dat zorgt voor snelheid, stabiliteit en veiligheid.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.