Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

WOOX Zigbee Smart RGB LED Bulb [WiFi, E2

207424
WOOX Zigbee Smart RGB LED Bulb [WiFi, E2 | R9077
Beoordeling
Artikelnummer207424
FabrikantcodeR9077
EAN code8435606703581
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd3-5 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 15,00

€ 12,40 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Beheer uw licht vanaf elke locatie
Met Zigbee verbind je de WOOX Smart Bulb met de Zigbee gateway / hub en zorg je voor een solide netwerkverbinding. De Smart Bulb is net zo eenvoudig te installeren als een standaard gloeilamp en maakt in een mum van tijd verbinding met je WOOX Zigbee gateway via de gratis WOOX Home-app, dezelfde app die je gebruikt voor alle andere WOOX Zigbee- en WiFi-items. Met WOOX Home kunt u ook uw verlichting beheren met uw smartphone of tablet, inclusief het aanpassen van de helderheid, het instellen van schema's en scènes en het bijhouden van het verbruikte energie. Voor extra gemak kunt u uw stem gebruiken om de WOOX Smart Bulb te bedienen wanneer deze is gekoppeld met Amazon Alexa en Google Assistant.


Spraakbesturing
De WOOX Smart Bulb werkt rechtstreeks met Amazon Alexa en Google Assistant om je apparaten te beheren via spraakbesturing. Geef elke Smart Bulb een naam en communiceer eenvoudig met de naam wanneer u een spraakopdracht geeft. U kunt ook een groep maken voor al uw slimme apparaten en ze allemaal met één opdracht bedienen.

Zigbee gateway / hub is vereist
De WOOX R9077 Smart Bulb moet worden aangesloten op een WOOX Zigbee-gateway zoals de R7070 om deze te kunnen gebruiken.

Afstandsbediening
U kunt uw lampen op afstand bedienen, waar u ook bent. Met geofencingtechnologie kunnen uw lampen u zelfs thuis verwelkomen of automatisch uitschakelen wanneer u uw huis verlaat. Het gaat erom uw leven te vereenvoudigen en u op slimme en nuttige manieren gemoedsrust te geven.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.