Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Magix Rescue your Vinyl & Tapes!

208025
Beoordeling
Artikelnummer208025
FabrikantcodeANR008677BOX
EAN code4017218791220
FabrieksgarantieGeen
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De MAGIX Rescue Your Vinyl & Tapes is het instrument bij uitstek voor liefhebbers van liefde. De romantische avond is gepland, het eten wordt helemaal opnieuw bereid, de tafel is gedekt en de kaarsen branden. Het enige dat ontbreekt, is de juiste muziek. Maar wat te doen als je favoriete lp een lelijke kras heeft?

MP3's worden alleen afgespeeld via ratelende computerluidsprekers, en als je opstaat om elke 74 minuten een nieuwe cd in de stereo te stoppen, kan het moment dat het dessert op tafel komt, kapot gaan.

De software van de romanticus garandeert een vlotte overgang van diner tot zoete afsluiting, compleet met muzikale begeleiding. MAGIX Rescue Your Vinyl & Tapes doet meer dan alleen uw LP-collectie digitaliseren. Maximaal zes niet-gecomprimeerde cd's kunnen in topkwaliteit op een dvd worden gebrand en rechtstreeks vanaf elke dvd-speler worden afgespeeld. Dit zorgt voor vele uren ongestoord muzikaal genot.


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.