Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Thrustmaster T.Racing Scuderia Ferrari

209716
Thrustmaster T.Racing Scuderia Ferrari | 4060197Thrustmaster T.Racing Scuderia Ferrari | 4060197Thrustmaster T.Racing Scuderia Ferrari | 4060197
Beoordeling
Artikelnummer209716
Fabrikantcode4060197
EAN code3362934002701
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Thrustmaster presenteert met trots de T.Racing Scuderia Ferrari Edition-DTS: de multiplatform gaming-headset ontwikkeld onder officiële licentie van Ferrari en in de legendarische Ferrari "Rosso Corsa"-racekleur. De T.Racing Scuderia Ferrari Edition is geïnspireerd door de pitboxen van de echte Scuderia Ferrari en is de eerste Ferrari gaming-headset van Thrustmaster. Deze headset is een hoog presterend apparaat ontworpen en gebouwd volgens zeer specifieke richtlijnen. De headset komt tegemoet aan de behoefte van de racegemeenschap door de nadruk te leggen op de geluidsprestaties. De 50 mm analytische luidsprekers zorgen voor namelijk een nauwkeurige geluidsweergave met werkelijk minimale vervorming. Direct onder de headset bevindt zich een realistische knop voor het audiovolume. Een handige en gebruiksvriendelijke bediening op de kabel regelt het microfoonvolume en het dempen van het geluid zonder de gebruiker te storen tijdens het race.

De DTS® Headphone:X-technologie ingebouwd in de headset* en te regelen via de DTS Sound Unbound-app biedt verbeterde onderdompeling en motiveert geweldig om nog snellere rondetijden neer te zetten. (*Met de bij het product meegeleverde code krijg je één jaar lang toegang tot DTS HeadPhone:X-technologie.)

De T.Racing Scuderia Ferrari Edition-DTS kan met de volgende gaming-systemen worden gebruikt: PlayStation 4, Xbox One, PC en Switch. De headset is ook compatibel met tablets en smartphones (inclusief telefoonfuncties).

Producteigenschappen Thrustmaster T.Racing Scuderia Ferrari

Surround
2.0
Bediening

Design

Kleur
Rood
Wireless

Hoofdtelefoon

Noise cancelling

Microfoon

Afneembare microfoon

Overig

Geschikt voor PC
Geschikt voor Xbox Series X|S
Geschikt voor PS4
Geschikt voor Xbox One
Geschikt voor PS3
Geschikt voor Xbox 360

Gerelateerde artikelgroepen Thrustmaster T.Racing Scuderia Ferrari

Headset Accessoires
Klik hier voor Headset Accessoires
 
 

Links met betrekking tot Thrustmaster T.Racing Scuderia Ferrari

.   https://www.thrustmaster.com/nl_NL/producten/tracing-scuderia-ferrari-edition-dt...


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.