Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Logitech Rally Mic Pod HUB, GRAPHITE

210782
Logitech Rally Mic Pod HUB, GRAPHITE | 939-001647
Beoordeling
Artikelnummer210782
Fabrikantcode939-001647
EAN code0097855143143
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 241,00

€ 199,17 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
ELKE TAFELVORM
Elimineer de heen-en-weer-bekabeling op U-vormige of asymmetrische vergadertafels en voeg meer plaatsingsflexibiliteit toe. Met drie aansluitingen voor een reeks microfoonpods, ruimt de Rally Mic Pod Hub de bekabeling op, zodat u de microfoonpods binnen handbereik van deelnemers aan de vergaderruimte kunt plaatsen.

VERBORGEN BEKABELING
Maak een einde aan de bekabeling van de tafel tussen microfoons door ze via doorvoertules aan te sluiten op hubs onder de tafel. Hierdoor blijft audiokabels uit het zicht voor een professionele uitstraling.

MIC POD MOBILITEIT
Met de Rally Mic Pod Hub kunt u elke microfoonpod via één kabel aansluiten. Wanneer deelnemers aan een vergadering een microfoonpod willen verplaatsen om tafelruimte vrij te maken of om de dempingsknop binnen handbereik te plaatsen, kunnen ze dit doen zonder aan naburige microfoons te trekken. In tegenstelling tot systemen die vaste microfoonposities vereisen, herkalibreert Rally automatisch de RightSound T Mic Matrix 125 keer per seconde voor consistente echo-onderdrukking, ruisonderdrukking en beamforming-prestaties.

Producteigenschappen Logitech Rally Mic Pod HUB, GRAPHITE

Design

Kleur
Grafiet

Gewicht en omvang

Hoogte
16 mm
Breedte
102 mm
Diepte
102 mm

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.