Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

AVM FRITZ!DECT 440

211051
AVM FRITZ!DECT 440 | 20002905AVM FRITZ!DECT 440 | 20002905
Beoordeling
Artikelnummer211051
Fabrikantcode20002905
EAN code4023125029059
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd1-2 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 57,00

€ 47,11 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De viervoudige schakelaar FRITZ!DECT 440 stuurt smarthome-apparaten in het thuisnetwerk van de FRITZ!Box aan. De acties van tot wel twaalf apparaten kunnen met gemak via de e-paperdisplay worden aangestuurd en geschakeld. De smarthome-apparaten die via de schakelaar aangestuurd moeten worden, worden via de FRITZ!Box-gebruikersinterface ingesteld en aan de schakelaar toegewezen. FRITZ!DECT 440 is geschikt voor elke FRITZ!Box met een DECT-basis en wordt gekoppeld via het veilige DECT ULE-signaal.

Met gemak handmatig schakelen
In het smarthome-menu van de FRITZ!Box-gebruikersinterface kunnen FRITZ!-producten worden gekoppeld met de schakelaar waarmee de apparaten bediend moeten worden. Er kan worden gekozen tussen de nieuwe ledlampen FRITZ!DECT 500 en de radiatorthermostaten FRITZ!DECT 301. Een ingebouwde temperatuursensor doet tevens dienst als externe temperatuurtransmitter voor de radiatorthermostaat FRITZ!DECT 301. Zo wordt FRITZ!DECT 440 een handige afstandsbediening waarmee meerdere smarthometoepassingen snel en tegelijkertijd bediend kunnen worden.

Veelzijdige gebruiksmogelijkheden
Met FRITZ!DECT 440 kunnen apparaten en gegroepeerde apparaten niet alleen handmatig worden in- en uitgeschakeld, maar FRITZ!DECT 440 kan ook handelingen die van te voren in de FRITZ!Box zijn ingesteld, de zogenaamde smarthome-templates, toepassen. Met een simpele druk op de knop kunnen bijvoorbeeld op elk moment de vakantieschakeling voor de verwarming, een tijdschakeling voor de lamp in de woonkamer of het programma voor de buitenverlichting worden gestart of beŽindigd.

Klein, slim en zuinig
Zoals bij FRITZ!-producten gebruikelijk is, staan ook bij FRITZ!DECT 440 het gebruiksgemak intuÔtieve configuratie centraal. FRITZ!DECT 440 kan eenvoudig met een druk op de knop draadloos met de FRITZ!Box worden verbonden en de DECT-verbinding wordt automatisch versleuteld. Zodra het aanmelden is geslaagd, wordt dit op de e-paperdisplay weergegeven. En een knipperende led op de FRITZ!Box bevestigt dat de draadloze verbinding met de FRITZ!Box tot stand is gebracht. Het DECT ULE-signaal is energiezuinig, waardoor de batterijen lang meegaan.

• De handige viervoudige schakelaar voor smarthome
• Schakelt en stuurt de nieuwe ledlamp FRITZ!DECT 500 aan
• Stuurt de radiatorthermostaat FRITZ!DECT 301 aan
• Schakelt en stuurt gegroepeerde apparaten (bijvoorbeeld per ruimte) aan
• Toepassen van smarthome-templates die van te voren in de FRITZ!Box zijn ingesteld
• Temperatuursensor doet dienst als externe temperatuurtransmitter voor de radiatorthermostaat FRITZ!DECT 301.
• Via DECT ULE te gebruiken met elke FRITZ!Box met DECT-basisstation
• Zeer goede leesbaarheid door e-paperdisplay met hoge resolutie
• Gebruiksvriendelijke, hanteerbare vormgeving
• Flexibel in te zetten door magnetische wandhouder
• Automatische updates met nieuwe functies
• Duitstalige gebruikersinterface
• Duitstalige verpakking

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.