Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Phanteks Extension Cable Combo Kit, Rood

211064
Phanteks Extension Cable Combo Kit, Rood | PH-CB-CMBO_RDPhanteks Extension Cable Combo Kit, Rood | PH-CB-CMBO_RDPhanteks Extension Cable Combo Kit, Rood | PH-CB-CMBO_RD
Beoordeling
Artikelnummer211064
FabrikantcodePH-CB-CMBO_RD
EAN code0886523500636
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd1-2 weken
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 35,00

€ 28,93 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Modders en pc-enthousiastelingen vragen veel van hun hardware en ook van hoe hun systemen eruitzien. Kleurcoördinatie, verbluffende waterkoelingopstellingen, stijlvolle verlichting en perfect kabelbeheer zijn slechts enkele van de vele opties die openstaan wanneer je je stempel drukt op een rig. Met behulp van deze Phanteks Extension Cable Combo Kit zijn de belangrijkste kabels in je computer, die voor het voeden van je componenten, ingeruild voor kabels met hoogwaardige textiele sleeves. De set bevat een 24-pins-, een 4+4-pins- en twee 6+2-pins connectoren, allemaal met een lengte van 500 mm.

Producteigenschappen Phanteks Extension Cable Combo Kit, Rood

Kabelset
Verlengkabel(s)

Design

Kleur
Rood

Kenmerken

Lengte snoer
0.50 m

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.